Üsküdar'da sağanak yağış sırasında istinat duvarı çöktü!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bir binanın istinat duvarı çöktü. Korku ve paniğe neden olan olayda 4 araç zarar gördü. Şans eseri yaralanan olmadı.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağışta, Üsküdar ilçesinde bulunan 4 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü.

Üsküdar Valide-i Atik Mahallesi'nde büyük bir gürültüyle çöken duvar korku ve paniğe neden oldu. Sesi duyan bina sakinleri kendilerini dışarı atarken, itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi.

Üsküdar'da sağanak yağış sırasında istinat duvarı çöktü!

İstinat duvarının çökmesi ile park halindeki 4 araç hasar gördü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Çökme nedeniyle zarar gören araçlar için itfaiye ekipleri zarar tespit tutanağı hazırladı.

Üsküdar'da sağanak yağış sırasında istinat duvarı çöktü! - Resim : 2

Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Apartman sakinlerinden Ertuğrul Çaylak, "Büyük bir gürültü ile çökmüş. Komşular haber verdi. Günlerce yağan yağmur nedeniyle çökmüş olabilir. 4 araç zarar gördü" diye konuştu.

DHA

Üsküdar'da sağanak yağış sırasında istinat duvarı çöktü! ile ilgili etiketler Üsküdar Sağanak Yağış istinat duvarı çöktü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.