Üsküdar'da kurtarın beni diye bağıran gençten kötü haber!

İstanbul Üsküdar'da iki gün önce dehşet verici bir olay yaşandı, üç kişi yüzmek için denize girdi ve 28 yaşındaki Hüseyin Irgat birdenbire dalgalara kapıldı. Dehşet verici olayda Üsküdar sahilinde bulunanlar talihsiz gencin 'kurtarın beni' çığlıklarını duydu. Irgat, bu çığlıklardan sonra gözden kayboldu.

Çarşamba günü akşam saatlerinde Salacak'ta 28 yaşındaki Hüseyin Irgat ile iki yeğeni denize girdi. Dalgalara kapılan 28 yaşındaki genç akşam saatlerinde gözden kayboldu.

Olay yerine gelen polis alarma geçti ve ardından balık adamların araması başladı. Dalgıçlar İstanbul Boğazı'nda kayıp genci aradı. Bugün talihsiz gencin cesedi bugün saat 17.00'da bulunarak denizden çakırıldı. Aramalarda bir an olsun olay yerinden ayrılmayan gencin yakınları gözyaşları boğuldu.

Üsküdar'da kurtarın beni diye bağıran gençten kötü haber!

Hüseyin Irgat'ın akrabası İbrahim Kaya, "Akşam saatlerinde buradan denize giriyorlar. Sonra biraz açılmış. Bağırıyordu, sesleri geliyordu. Kurtarın beni diyordu. İki gündür arıyoruz şimdi çıkarttılar" dedi.

Ardından Hüseyin Irgat'ın cesedi olay yerindeki incelemelerin ardından cenaze aracına konularak morga kaldırıldı.

Üsküdar'da kurtarın beni diye bağıran gençten kötü haber! ile ilgili etiketler Üsküdar ölüm polis çığlık boğulma arkadaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.