Üsküdar'da gasp anı saniye saniye kaydedildi!

İstanbul, Üsküdar'da bir taksici, aracına müşteri gibi binen şahıs tarafından gasp edildi. Yanındaki bıçağı şoförün boynuna dayayan gaspçı, taksicinin telefonu ve 550 TL'sini çaldarak kaçtı. Kaçarken çantasını düşürdü. Gasp dehşeti taksideki kameraya yansırken gaspçı düşürdüğü cep telefonundaki fotoğraftan yola çıkılarak yakalandı.

İstanbul, Üsküdar'da Turgut Gültaş'ın aracına yaklaşık 1 ay önce Özbekistan uyruklu Ollayor Allanazarov müşteri gibi bindi.

Gültaş, müşterisini Ümraniye'ye götürdü. Burada bıçak çıkararak Gültaş'ın boğazına dayayan Allanazarov, taksicinin parasını istedi. Bu sırada arbede yaşandı.

ALLANAZAROV, KAÇARKEN ÇANTASINI DÜŞÜRDÜ

Allanazarov, taksicinin 550 lirasını ve cep telefonunu alarak kaçmaya başladı. Ancak Allanazarov kaçarken çantasını düşürdü.

Taksici Turgut Gültaş'ın şikayeti üzerine polis harekete geçti.

POLİS, GASPÇININ EŞİYLE KONUŞURKEN GASPÇI EŞİNİ ARADI

Bulunan çantadaki cep telefonu incelenerek, suçlunun Ollayor Allanazarov tespit edildi. Taksicinin teşhis ettiği saldırganın evine giden polis, Allanazarov'u bulamadı.

Fakat polis, eşiyle konuştuğu sırada aranıyor olan Allanazarov aradı.

Polis, eşiyle buluşmak için Üsküdar metro istasyonuna giden Ollayor Allanazarov gözaltına aldı. Ollayor Allanazarov sevkedildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Üsküdar'da gasp anı saniye saniye kaydedildi! ile ilgili etiketler Gasp Taksici telefon ozbek bıçak çanta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.