Çekirdek yemek yasaklandı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, ilçenin çeşitli noktalarında çekirdek yemenin yasaklandığını açıkladı. Türkmen, ''Bizim için zor ama zorunlu bir karar oldu.'' ifadelerini kullandı.

Üsküdar Belediyesi'nden sahillerde çekirdek keyfi yapan vatandaşlara kötü haber geldi. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Harem'den Küçüksu'ya kadar Üsküdar Sahil Hattı'nda çekirdek yemenin yasaklandığını bildirdi.

Türkmen paylaşımında, ''Bizim için zor ama zorunlu bir karar oldu bu;

Harem’den Küçüksu’ya kadar, Üsküdar Sahil Hattı’nda çekirdek yemek artık yasak. Bu konuda sizlerden anlayış ve işbirliği bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

CEZALAR ENGELLİ HİZMETLERİ FONUNA AKTARILACAK

Öte yandan Türkmen, çekirdek yasağına uymayanlara kesilecek cezaların engelli hizmetleri için oluşturulan fona aktarılacağını açıkladı.

Çekirdek yemek yasaklandı

Çekirdek yemek yasaklandı ile ilgili etiketler Hilmi Türkmen Üsküdar çekirdek üsküdar belediyesi Üsküdar Sahili harem Küçüksu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.