Üsküdar'da büyük panik! 4 aracın hurdaya döndüğü anlar kamerada...

Üsküdar'da günlerdir etkisini gösteren sağanak yağış dün, bir binanın otoparkının yanında bulunan istinat duvarının çökmesine neden olmuştu. 4 aracın ağır hasar gördüğü o feci olayın görüntüleri ortaya çıktı. Büyük bir gürültüyle çöken duvar çevredeki vatandaşlarda da paniğe neden oldu. İşte duvarın çökme anı...

İstanbul'da günlerdir etkili etkili olan sağanak yağış dün, Üsküdar Valide-i Atik Mahallesi'ndeki 4 katlı bir binanın istinat duvarının çökmesine neden oldu. 

SESİ DUYANLAR PANİKLE KENDİNİ DIŞARI ATTI

Büyük bir gürültüyle çöken duvar korku ve paniğe neden oldu. Sesi duyan bina sakinleri kendilerini dışarı atarken, itfaiye ve polis ekiplerine haber verildi. İstinat duvarının çökmesi ile park halindeki 4 araç hasar gördü.

 

Üsküdar'da büyük panik! 4 aracın hurdaya döndüğü anlar kamerada... - Resim : 2

ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Çökme nedeniyle zarar gören araçlar için itfaiye ekipleri zarar tespit tutanağı hazırladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

"BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ İLE ÇÖKMÜŞ"

Apartman sakinlerinden Ertuğrul Çaylak, "Büyük bir gürültü ile çökmüş. Komşular haber verdi. Günlerce yağan yağmur nedeniyle çökmüş olabilir.4 araç zarar gördü" diye konuştu. İstinat duvarının çökme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Üsküdar'da büyük panik! 4 aracın hurdaya döndüğü anlar kamerada... ile ilgili etiketler Üsküdar Yağış istinat duvarı çöktü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.