Üsküdar seçim sonuçları 2019! 23 Haziran Üsküdar'da hangi aday önce?

Üsküdar seçim sonuçları 2019! Seçim sonuçlarının en çok merak edilen yerleri arasında bulunan Üsküdar'da, seçmenler sabahın erken saatinden itibaren sandıkların başına gitmeye başlıyor. Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında geçmesi beklenen yarışta kimin kazanacağı merak ediliyor. 23 Haziran Üsküdar'da hangi aday önce? Sorusunun cevabı araştırılmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde...

Üsküdar seçim sonuçları 2019! Günlerdir seçim sonucu merakla beklenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başkanı bugün belli oluyor.Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında geçmesi beklenen yarışta kimin kazanacağı merak ediliyor. Saatlerin ilerlemiesiyle birlikte seçim sonuçalarının en çok merak edilen yerler arasında bulunan Üsküdar için sonuçlar bekleniyor. 23 Haziran Üsküdar'da hangi aday önce? Sorusunun cevabı araştırılmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde...

ÜSKÜDAR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA

Üsküdar 23 Haziran 2019 Belediye seçim sonuçları ile ilgili son dakika açıklamalarını, oy oranlarını haberimizin içerisinden takip edebilirsiniz.

ÜSKÜDAR 23 HAZİRAN İBB SEÇİM SONUÇLARI

Üsküdar 23 Haziran İBB seçim sonuçları merak ediliyor. Üsküdar oy oranları açılan sandık sayısı gibi tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alacak.

BİNALİ YILDIRIM NE KADAR OY ALDI?

23 Haziran 2019 İstanbul seçim sonuçları kapsamında Binali Yıldırım'ın ne kadar oy aldığı henüz belli değil. Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun oyları açıklanır açıklanmaz haberimizin içerisine eklenecektir.

 31 MART'TA NE OLMUŞTU?

Üsküdar Belediye Başkanı AK Parti adayı Hilmi Türkmen oldu. Üsküdar belediye başkanının belli olduğu seçimlerde Üsküdar yerel seçim adayları ise şu şekilde:

Saadet Partisi: Yılmaz Bayat Yönetici Üniversite/Yüksekokul

Bağımsız Türkiye Partisi: Hüseyin Turhan Kalite Yönetim Uzmanı Üniversite/Yüksekokul

Vatan Partisi: Ali Serdar Bolat Maden Yüksek Mühendisi Üniversite/Yüksekokul

Cumhuriyet Halk Partisi: Ahmet Kılıç İşletmeci Üniversite/Yüksekokul

Adalet Ve Kalkınma Partisi: Hilmi Türkmen Avukat Üniversite/Yüksekokul

Demokratik Sol Parti: Ruhudil Güven Hokna Sanatçı Üniversite/Yüksekokul

Bağımsız: İhsan Baltacı Emekli İlkokul

Bağımsız: Mustafa Ekşi Esnaf İlkokul

Bağımsız: Hacı Ömer Öncü Mali Müşavir Üniversite/Yüksekokul

Üsküdar seçim sonuçları 2019! 23 Haziran Üsküdar'da hangi aday önce? ile ilgili etiketler Binali Yıldırım YSK Ekrem İmamoğlu Üsküdar 2019 seçim 23 Haziran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.