Üsküdar Kaymakamlığı'ndan Murat Sefa Demiryürek için duygusal veda

Üsküdar Kaymakamlığı, 5 yıl boyunca ilçede görev yapan ve İskenderun Kaymakamlığı görevine atanan eski kaymakam Murat Sefa Demiryürek için bir vede paylaşımı yaptı. Demiryürek için hazırlanan video "Yolunuz açık olsun Sayın Kaymakamımız" mesajıyla paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı ve Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek İskenderun Kaymakamlığı görevine atandı. Üsküdar'da 5 yıl görev yapan Demiryürek böylece gençlik hayalini gerçekleştirdi.

Üsküdar Kaymakamlığı, İskenderun'a tayin olan Demiryürek için bir veda paylaşımı yaptı. Twitter hesabından yapılan paylaşımda Demiryürek'in görüntüleri bir dönemin sevilen dizilerinden Bir İstanbul Masalı'nın müziği eşliğinde verildi. Üsküdar Kaymakamlığı videoyu "Yolunuz açık olsun Sayın Kaymakamımız" mesajıyla paylaştı.

Üsküdar Kaymakamlığı'ndan Murat Sefa Demiryürek için duygusal veda ile ilgili etiketler Üsküdar kaymakam İskenderun Murat Sefa Demiryürek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.