Üsküdar Belediyesi'nin Talha Uğurluel sevdası bitmiyor...

Hakkında FETÖ soruşturması yürütülen Talha Uğurluel, Üsküdar Belediyesi'nin organizasyonlarında boy göstermeye devam ediyor. Uğurluel yine Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilen bir konferansta konuşacak.

"Osmanlı'nın Şifreleri" ve "Arzın Kapısı Kudüs" gibi kitapların yazarı Talha Uğurluel'in ismi son dönemde sıkça 15 Temmuz hain darbe girişiminin planlayıcısı ve uygulayıcısı FETÖ ile birlikte anılıyor.

Kullandığı aracın plakası "FG" olan, bazı FETÖ'cülere yönelik övgü dolu sözleriyle hatırlanan Talha Uğurluel'in şüpheli ilişkileri de dikkat çekiyor.

Son olarak, Talha Uğurluel'in Kudüs'e "tarih turu" olarak lanse ettiği gezilerin aslında "FETÖ'cüleri yurt dışına kaçırma operasyonu" olduğu iddia edilmişti.

Bütün bu gelişmeler ışığında ise Talha Uğurluel hakkında soruşturma başlatıldı.

talha_1

Ancak Uğurluel ile ilgili gelişmeler bunlarla sınırlı değil. Hakkında FETÖ soruşturması açılan Uğurluel nedense bazı AK Partili belediyeler tarafından gerçekleştirilen organizasyonlarda boy göstermeye devam ediyor. Daha önce de Üsküdar Belediyesi'nin organizasyonlarına çağrılan Uğurluel, bu kez de aynı belediyenin 12 şubatta gerçekleştirilecek konferansında konuşacak.

Defalarca SuperHaber tarafından gündeme getirilmesine rağmen Uğurluel'in belediyenin organizasyonlarında nasıl boy gösterdiği, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in bu durumdan haberdar olup olmadığı ise bilinmiyor.

Ortada net olarak duran tek gerçek ise Talha Uğurluel'in bilerek ya da bilmeyerek belediye tarafından fonlanması, finanse edilmesi.

TALHA UĞURLUEL'İN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASINI CEVAP HAKKI KAPSAMINDA YAYINLIYORUZ...

Ekran_Resmi_2018-02-27_13.32.29

Ekran_Resmi_2018-02-27_13.32.35

Üsküdar Belediyesi'nin Talha Uğurluel sevdası bitmiyor... ile ilgili etiketler Talha Uğurluel Hilmi Türkmen FETÖ üsküdar belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.