Üsküdar Belediyesi'nden alkışlanacak hareket! Üniversite öğrencilerinin doğalgaz faturası ödenecek

Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen, eğitim için İstanbul'a gelen ve Üsküdar'da ikamet eden öğrencilere doğalgaz müjdesi verdi. Twitter hesabından duyurduğu müjdeyi bir öğrenci evinde çay içerken açıklayan Türkmen, "Kış boyunca öğrenci evlerinin doğal gaz faturalarını biz ödeyeceğiz" dedi. Türkmen'in müjdeyi duyurduğu anda öğrencilerin heyecanı ise izleyenlerin içini ısıttı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, üniversite eğitimi için İstanbul'a gelip Üsküdar'da ikamet eden öğrencilere sıcacık bir müjde verdi. 

Türkmen, öğrenci evinde kalan öğrencilerin belediyeye başvurmaları durumunda, kış boyunca doğal gaz faturalarını ödeyeceklerini duyurdu.

"KIŞ BOYUNCA DOĞAL GAZ FATURALARINIZI BİZ ÖDEYECEĞİZ"

Türkmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen ve Üsküdar’ımızda ikamet eden öğrencilere sıcacık bir müjdemiz var demiştim. Öğrenci evinde kalıyorsanız hemen belediyenize başvurun :) Çünkü kış boyunca doğal gaz faturalarınızı biz ödeyeceğiz."

 

ÜSKÜDAR DOĞALGAZ FATURASI YARDIM BAŞVURUSU NEREDEN YAPILACAK?

Peki Üsküdar öğrenci evi doğalgaz faturası yardımı için başvurular nereden yapılacak. Türkmen, belediyenin internet sitesinden öğrencilerin kolayca başvuru yapabileceğini açıkladı. İşte başvuru linki.

Buraya tıklayarak başvuru ekranına gidebilirsiniz.

Üsküdar Belediyesi'nden alkışlanacak hareket! Üniversite öğrencilerinin doğalgaz faturası ödenecek ile ilgili etiketler Üsküdar üniversite Öğrenci fatura doğalgaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.