'Üsküdar Beach'te bir yaz günü! SuperHaber Youtube kanalı, boğazın müdavimlerine mikrofon uzattı...

Her yaz olduğu gibi tatil yörelerine ya da memleketlerine gidenlerin ardından İstanbul adeta boşaldı. Ancak kentte kalmak zorunda olanlar ya da nüfusu azalan İstanbul'un tadını çıkarmayı tercih edenler de var.

İstanbul... Tarihiyle, boğazıyla, gizli güzellikleriyle büyülü bir kent... Ancak günlük yaşamın hemgamesinde çoğu zaman İstanbul'un keyfini yaşamak pek de mümkün olmuyor.

Oysa ki yaz ayları tam da bu keyfi yaşamak için biçilmiş kaftan. Üstelik sadece kenti gezmek açısından değil, deniz ve güneş de şehrin size sunduğu nimetlerden. Kimileri zorunluluktan İstanbul'da kalınca, kimileriyse özellikle tercih ederek İstanbul'da tatil yapıyor.

Çok sayıda plajda deniz ve güneşe doymak mümkün olduğu gibi, Boğaziçi kıyılarında da bambaşka bir deniz keyfi yaşamak mümkün.

Biz de SuperHaber olarak, İstanbul'un tatilcileri ile Üsküdar sahilinde biraraya geldik. Kız Kulesi'ne karşı çay keyfi yapanlarla, yıllardır Sarayburnu karşısında kendini boğazın serin sularına bırakanlarla konuştuk. Sıcak bir temmuz gününde "Üsküdar Beach" sakinleriyle yaptığımı sohbette denk geldiğimiz turist bir çiftle muhabirimizin yaşadığı diyalog ise eğlenceli anlar yaşanmasına neden oldu...

'Üsküdar Beach'te bir yaz günü! SuperHaber Youtube kanalı, boğazın müdavimlerine mikrofon uzattı... ile ilgili etiketler İstanbul Üsküdar tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.