Ushan Çakır kimdir?

Ushan Çakır'ın Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alacağı konuşuluyor. Geçen sezon ekranlara damga vuran dizinin yeni seozunu ise büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni sezonda ise neler olacağı büyük merak konusu. Peki Ushan Çakır kimdir? Ufak Tefek Cinayetler'de mi rol alacak? Detaylar haberimizde...

Ushan Çakır kimdir? Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler büyük bir hayranlıkla izleniyor.Reyting yarışında da pek çok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yer alıyor. Ushan Çakır'ın dizinin yeni sezonunda yer alacağı konuşuluyor. Peki Ushan Çakır kimdir? Ufak Tefek Cinayetler'de mi rol alacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Ushan Çakır kimdir?

 Edip’in öldüğü o meşhur yaza merhaba partisinde Edip’in ölmesinden sonra devam etmeyecek.

Zaman atlaması yaşanacağı ile ilgili bazı iddialar dolaşmakta.

Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı açıklamada, dizinin 2019’dan başlayacağı şeklinde kulis haberleri gündeme geldi.

İşte o açıklama:

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var! Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ SEZON NE ZAMAN?

Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezon tarihi ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon fragmanı yayınlandığı an yeni sezon tarihi de belli olacak. Dizinin Eylül ayında yeni sezona başlamayacağı tahmin ediliyor. Güncel bilgi paylaşıldığı an haberimizin içeriğinde yer alacak.

31.BÖLÜM ÖZETİ

Parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var! Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

30.BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık’ı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayet işlenecek. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangisi gerçekleşecek? Merve, Pelin’in Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi, işte şimdi kıyamet kopacak! Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemal’i durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal?

BADE İŞÇİL

Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. İlk kez, 2007'de Cine5 kanalında yayınlanan Metropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın Ezel dizisinde "Şebnem Sertuna" karakterini canlandırdı. Ezel adlı dizi bittikten sonra Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Soyadı herkes tarafından bilindiği gibi İşçil değil, İşcil'dir. Bade İşcil, Mart ayında tanıştığı iş adamı Malkoç Sualp ile 31 Mayıs 2013'te evlendi ve bu evlilikten Azur isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi.2015 yılında, Muhteşem Yüzyıl-Kösem adlı dizide rol aldı.

GÖKÇE BAHADIR
Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha çok ünlenmiş ve ödüller almıştır. Star tv'de yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini canlandırmıştır. Oyuncu Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisi, başrol oynadığı diğer bir yapımdır. 20. bölümde diğer başroller Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer'in yaptığı gibi, diziden ayrılmıştır.

UFAK TEFEK CİNAYETLER KONUSU

Ufak Tefek Cinayetler Lise yıllarında birbiriyle iyi anlaşan 4 kız arkadaşın hikayesini konu alır. Merve, Pelin, Arzu ve Oya... Ancak bu dört kızdan bir tanesi diğerlerinden farklıdır. Farklı olanın yok edilmesi gerektiğini düşünen 3 arkadaş lise yıllarında hiç unutulamayacak bir olay yaşanmasına sebep olurlar. Gençliğin acemiliği ve acımasızlığıyla işledikleri günahın bedellerini yıllar sonra ödeyeceklerdir. Ancak yıllar geçtikçe hepsi daha da acımasız kadınlar olmuşlardır. Bunu bilmeyen Oya ise yeniden onların arasına karışarak tehlikeli bir oyunu başlatır.

Ushan Çakır kimdir? ile ilgili etiketler Ushan Çakır Ufak Tefek Cinayetler kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.