'Uşak'ı aldık' diyen Pervin Buldan cevabını da aldı

Türkiye'nin koronavirüs risk haritası dün yayınlandı. Haritadaki renklendirmeleri seçim haritasına benzeten HDP'li Pervin Buldan 'Uşak'ı aldık' yorumunda bulundu. Buldan'a yanıt ise AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç'tan geldi.

Koronavirüs risk haritasının paylaşılmasının ardından yüksek riskli ve orta riskli kentlerin arasında kalan risksiz kent uşak dikkatleri çekti.

Risk durumuna göre renklendirilen harita, kimileri tarafından seçim haritasına benzetildi.

"ADIYAMAN’I KAYBETTİK AMA UŞAK’I ALDIK"

Konuyla ilgili bir paylaşım da HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'dan geldi. Buldan, Twitter hesabından risk haritasının fotoğrafını paylaşarak "Adıyaman’ı kaybettik ama Uşak’ı aldık." dedi.

YANIT GELDİ: ŞEHRİMİZ HİÇ BİR VİRÜSE GEÇİT VERMEMEKTEDİR

 HDP'li Buldan'a ise en güzel yanıt AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç'tan geldi. Buldan'ın paylaşımını alıntılayan Tunç, "2 yıl 2 gün düşman işgalinde kalan Efeler Diyarı Uşak, 1 Eylül 1922'de işgalden kurtulmuştur. Şehrimiz hiç bir virüse geçit vermemektedir." dedi. 
 
Alim Tunç'un bu paylaşımı yüzlerce kişi tarafından beğenildi.
 
 
 
 
 

14 İL MAVİ KATEGORİDE YER ALDI

Öte yandan Türkiye'de 14 kent risksiz kategoride yer aldı. Uşak, Şanlıurfa, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Mardin, Siirt, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır Kovid-19'da düşük riskli (mavi) iller oldu.

'Uşak'ı aldık' diyen Pervin Buldan cevabını da aldı ile ilgili etiketler HDP Pervin Buldan AK Parti harita risk Alim Tunç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.