Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Galatasaray'ın Matias Vecino'yu transfer etmesi için harekete geçti

Fernando Muslera'dan Galatasaray'a transfer hamlesi. Sezon sonu Inter ile sözleşmesi sona erecek olan Matias Vecino için vatandaşı ve arkadaşı Fernando Muslera devrede. Tecrübeli file bekçisi, 30 yaşındaki orta sahayı sık sık arıyor. On numara ve ön libero mevkilerinde de forma giyebilen Uruguaylı futbolcunun bu sezon Inter formasıyla 23 maçta 1 golü bulunuyor.

Fernando Muslera bu kez transferde başrolde. Galatasaray'ın Inter ile sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan eren Matias Vecino'yla ilgilendiği ve Uruguaylı oyuncu için Fernando Muslera'nın aracı olduğu haberleri İtalya'da yankı bulmaya devam ediyor.

FERNANDO MUSLERA SIK SIK ARIYOR

Akşam Gazetesi'nin Çizme basınından aktardığı habere göre; Galatasaray, Vecino ile temasta. 30 yaşındaki Uruguaylı ön libero sezon sonu takımdan ayrılacak. Muslera'nın da arkadaşını sık sık aradığı belirtildi. On numara ve ön libero mevkilerinde de forma giyebilen Uruguaylı futbolcunun bu sezon Inter formasıyla 23 maçta 1 golü bulunuyor.

Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Galatasaray'ın Matias Vecino'yu transfer etmesi için harekete geçti ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Inter Matias Vecino Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.