Uruguay'ın Dünya Kupası kadrosu belli oldu! Süper Lig'den 3 isim o listede

Katar'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 2022 Dünya Kupası'na sayılı günler kala Uruguay Dünya Kupası kadrosunu açıkladı. Kadroda Süper Lig'den 3 isim yer aldı.

2022 Katar Dünya Kupası'na sayılı günler kala organizasyona katılacak takımların kadroları açıklanmaya devam ediyor. H Grubu'nda mücadele edecek Uruguay'ın kadrosu da açıklandı. Kadroda Süper Lig'den 3 isim yer aldı.

Dünya Kupası'nda H Grubu'nda yer alan Uruguay, bir üst tura kalabilmek için Portekiz, Gana ve Güney Kore ile mücadele edecek.

Turnuvanın grup etabında ilk maçını 24 Kasım'da Güney Kore ile oynayacak Uruguay, ikinci maçında Portekiz'le karşılaşacak ve Gana karşılaşmasının ardından grup maçlarını tamamlayacak.

ROSSİ KADRODA YER ALMADI

Uruguay'ın Dünya Kupası kadrosunda Galatasaray forması giyen Fernando Muslera ve Lucas Torreira ile birlikte Trabzonspor 'dan Maxi Gomez yer aldı. Fenerbahçe'de oynayan  Diego Rossi ise kadroda yer almadı. Golcü futbolcu ilk açıklanan geniş listede yer almıştı.

İŞTE URUGUAY'IN 26 KİŞİLİK DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Sergio Rochet, Fernando Muslera, Sebastián Sosa.

Defans: Ronald Araújo, Diego Godín, José María Giménez, Matías Viña, Mathías Olivera, Sebastián Coates, José Luis Rodríguez, Martín Cáceres, Guillermo Varela.

Orta saha: Lucas Torreira, Giorgian de Arrascaeta, Rodrigo Bentancur, Federico Valverde, Matías Vecino, Nicolás de la Cruz, Agustín Canobbio, Facundo Pellistri, Manuel Ugarte, Facundo Torres.

Forvet: Darwin Núñez, Luis Suárez, Edinson Cavani, Maximiliano Gómez.

 

 

Uruguay'ın Dünya Kupası kadrosu belli oldu! Süper Lig'den 3 isim o listede ile ilgili etiketler Uruguay 2022 Dünya Kupası Fernando Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.