Uruguay - Fransa maçı ne zaman, hangi kanalda?

Uruguay Fransa maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası'nda son 16'dan çıkarak çeyrek finale kadar yükselen Uruguay ve Fransa karşı karşıya gelecek. İki büyük takımda yarı final için sahada kozlarını paylaşacak. Peki Uruguay Fransa maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte tüm detaylar...

Uruguay Fransa maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Rusya 2018 Dünya Kupası'nda sona yaklaşılıyor. Son 16'dan çıkmayı başaran takımlar artık yarı final için savaşacaklar. Yarı final yarışçılarından olan Uruguay ve Fransa 6 Temmuz günü karşı karşıya gelecek. Futbolseverler Uruguay Fransa maçının hangi kanalda olduğunu merakla araştırıyorlar. Peki bu maç ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte tüm detaylar...

Uruguay - Fransa maçı ne zaman, hangi kanalda?

URUGUAY FRANSA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

2018 Dünya Kupası'nın ilk çeyrek final eşleşmesi belli oldu.Uruguay ile Fransa 6 Temmuz Cuma günü Nizhny Novgorod Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 17:00'de başlayacak karşılaşma TRT1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

URUGUAY'IN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Vasco da Gama), Martin Campana (Independiente)

Savunma: Diego Godin, Jose Maria Gimenez (Atletico Madrid), Sebastian Coates (Sporting Lizbon), Maximiliano Pereira (Porto), Gaston Silva (Independiente), Martin Caceres (Lazio), Guillermo Varela (Penarol)

Orta saha: Nahitan Nandez (Boca Juniors), Lucas Torreira (Sampdoria), Matias Vecino (Inter), Rodrigo Bentancur (Juventus), Carlos Sanchez, Giorgian de Arrascaeta (Cruzeiro), Diego Laxalt (Genoa), Cristian Rodriguez (Penarol)

Forvet: Cristhian Stuani (Girona), Maximiliano Gomez (Celta Vigo), Jonathan Urretaviscaya (Monterrey), Edinson Cavani (Paris Saint-Germain), Luis Suarez (Barcelona)


FRANSA'NIN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Alphone Areola (Paris Saint-Germain), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marsilya)

Defans: Lucas Hernandez (Atletico Madrid), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Benjamin Pavard (Stuttgart), Benjamin Mendy (Manchester City), Djibril Sidibe (Monaco), Adil Rami (Olympique Marseilya), Samuel Umtiti (Barcelona), Raphael Varane (Real Madrid)

Orta saha: Blaise Matuidi (Juventus), N'Golo Kante (Chelsea), Steven N'Zonzi (Sevilla), Paul Pogba (Manchester United), Corentin Tolisso (Bayern Münih)

Forvet: Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Kylian Mbappe (Paris Siant-Germain), Thomas Lemar (Monaco), Nabil Fekir (Olympique Lyon), Florian Thauvin (Olympique Marsilya), Ousmane Dembele (Barcelona)

 

 

 

Uruguay - Fransa maçı ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Fransa Uruguay ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.