Uruguay Fransa maç özeti

Uruguay Fransa maç özeti... Dünya Kupası'nın son demleri yaşanıyor. Bugün çeyrek final karşılaşmalarında Uruguay ile Fransa karşı karşıya geldi. Peki Uruguay Fransa maçının özeti ve golleri nasıl izlenir? Uruguay Fransa maç özeti ve gollerini haberimizde bulabilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Uruguay Fransa maç özeti... Dünya Kupası'nda sona yaklaşırken çeyrek final karşılaşmaları hızla devam ediyor. Bugün karşı karşıya gelen Uruguay ile Fransa maçında nefes kesen anlar yaşandı. Futbolseverler bu maçın özetini ve gollerini merakla araştırıyorlar. Peki Uruguay maçının özeti ve golleri nasıl izlenir. Uruguay Fransa maçının özetini haberimizde bulabilirsiniz. Tüm detaylar...

Uruguay Fransa maç özeti

VARANE'IN 40. DAKIKADA ATTIĞI GOL

 

GRİEZMANN'IN FRANSA'YI 2-0 ÖNE GEÇİREN GOLÜ!

 

URUGUAY FRANSA MAÇ ÖZETİ

82'
Sağ kanattan topla buluşan Martin Caceres'in ortasında top kimseye ulaşmadan auta gidiyor.
81'
Uruguay bu dakikalarda pozisyon bulmakta zorlanıyor. Fransa milli takımı 2. golden sonra oyunun hakimiyetini amış durumda.
80'
Fransa maçtaki ilk değişikliğini yapıyor. Corentin Tolisso oyundan çıkarken Steven N'zonzi oyuna giriyor.
76'
Kylian Mbappe'nin ceza sahasına girmek isterken Uruguay savunması araya giriyor dönen topta önünde bulan Olivier Giroud sol ayağıyla yarım voleyle şutunu çekiyor fakat top farklı bir biçimde auta gidiyor.
73'
Uruguay 3. değişikliğini yapıyor. Nahitan Nandez oyundan çıkarken Jonathan Urretavizcaya oyuna giriyor.
73'
Fransa 3. gole yaklaşıyor. Paul Pogba'nın pasında Corentin Tolisso ceza sahası yayının sol tarafında topla buluşuyor. Önü açık olan Corentin Tolisso ayak içiyle topu köşeye göndermek istiyor fakat topun dibine fazla girdiği için top farklı bir biçimde auta çıkıyor.
69'
Kylian Mbappe'nin yerde kalmasından sonra iki takım arasında tartışma çıkıyor. Oluşan arbedede hakem Nestor Fabian Pitana Cristian Rodriguez ile Kylian Mbappe'yi sarı kart ile cezalandırıyor.
61'
Golün asistini yapan isim Corentin Tolisso oluyor.
61'
GOLLL!!! Fransa Antoine Griezmann'ın golüyle 2-0 öne geçiyor. Orta sahadan Paul Pogba'nın götürdüğü topu Corentin Tolisso'ya aktarıyor.Corentin Tolisso sol kanatta uygun durumda olan Antoine Griezmann'a pasını aktarıyor topla buluşan Antoine Griezmann topu kontrol edip direk kaleyi düşünüyor kaleci Fernando Muslera üstüne gelen topta Muslera'nın büyük hatasıyla topu kontrol edemiyor ve top ağlara gidiyor. Uruguay ve Fernando Muslera için çok şansız bir an.
59'
Uruguay'ın aynı dakikada yaptığı diğer değişiklikte ise Rodrigo Bentancur oyundan çıkarken Cristian Rodriguez oyuna giriyor.
59'
Uruguay 2 oyuncu değişikliği birden gerçekleştiriyor.Christian Stuani oyundan çıkarken Maximiliano Gomez oyuna giriyor.
56'
Uruguay beraberlik fırsatını kaçırıyor. Ceza sahası içinde Samuel Umtiti dengesini kaybederek düşüyor ve Luis Suarez'e gelmeden önce yerdeyken topa müdahale ederek uzaklaştırıyor.Uzaklaştırılan topu önünde bulan Rodrigo Bentancur'un vuruşunda top farklı bir biçimde yandan auta gidiyor.
53'
Sol taraftan kullanılan kornerde Antoine Griezmann'ın ortasında Luis Suarez topu kafayla uzaklaştırıyor. Dönen topta ceza sahasında Benjamin Pavard'ın gelişine vuruşunda top auta gidiyor.
48'
Fransa ikinici gole Antoine Griezmann ile yaklaşıyor. Altıpasta topa sahip olan Fernando Muslera defanstaki arkadaşına atacağı pasın gecikmesi nedeniyle hızla araya giren Antoine Griezmann'ın vuruşunda top auta çıkıyor.
46'
İkinci yarıya Fransa başlıyor.
45'
Hakem Nestor Fabian Pitana ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor.
45'
4. hakem ilk yarıdaki uzatma süresinin 2 dakika olduğunu ilan ediyor.
44'
Uruguay beraberliğe çok yaklaşıyor. Sağ çaprazdan Lucas Torreira'nın serbest vuruşunda Martin Caceres'in kafa vuruşunda köşeye giden topu Hugo Lloris müthiş bir refleksle topu çıkarıyor dönen topta altıpasta topu uygun durumda önünde bulan Diego Godin'in şutu farklı bir şekilde havadan dışarıya gidiyor.
40'
Golün asistini yapan isim Antoine Griezmann oluyor.
40'
GOLLL!! Fransa Raphael Varane'ın attığı golle 1-0 öne geçiyor. Sağ çaprazdan kullanılan serbest vuruşta Antoine Griezmann'ın ortasında iyi yükselen Raphael Varane kafa vuruşunu yapıyor ve köşeye giden top ağlarla buluşuyor.
39'
Ceza sahasına yakın sağ çaprazdan topla buluşan Corentin Tolisso'ya arkadan sert müdahalesinedeniyle Rodrigo Bentancur sarı kart görüyor.
33'
Maçın ilk sarı kartını Lucas Hernandez görüyor. Sağ taraftan kontra atağa kalkan Nahitan Nandez'i formasından çekerek durduran Lucas Hernandez hakem Nestor Fabian Pitana tarafından sarı kart ile cezalandırıyor.
31'
Kaleci Hugo Lloris'in önde olduğunu gören Martin Caceres sağ taraftan 40 metreden şansını deniyor fakat top farklı bir şekilde auta çıkıyor.
29'
Sağ taraftan Paul Pogba'nın ceza alanında bulunan Olivier Giroud'a doğru orta yapıyor fakat top Olivier Giroud'un uzağına gidiyor ve kaeci Fernando Muslera kontrol ediyor.
27'
Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda Antoine Griezmann'ın ön direğe ortasını savunma uzaklaştırıyor.
20'
İki takımın karşılıklı yaptığı faullerden dolayı oyun sürekli durduğundan karşılaşma bu dakikalarda düşük tempoyla oynanıyor.
15'
Sağ taraftan atağa katılan Benjamin Pavard'ın ortasında Olivier Giroud altıpasta uygun olan Kylian Mbappe'ye kafayla topu indiriyor fakat indirdiği topun yüksek gelmesi sebebiyle iyi bir kafa vuruşu yapamayan Kylian Mbappe'nin şutu auta gidiyor.
14'
Sağ taraftan Lucas Torreira'nın arka direğe ortasında Diego Godin beraber yükselen Jose Gimenez kafa vuruşunu yapıyor fakat kaleci Hugo Lloris şık bir refleksle topu köşeden çelmeyi başarıyor.
11'
Sol taraftan kullanılan serbest vuruşta Antoine Griezmann'ın ortasında penaltı noktasına yakın bir yerde Raphael Varane kafa vuruşunu yapıyor fakat top farklı bir şekilde yandan dışarı çıkıyor.
5'
Ceza sahası içi sağ çaprazdan topla buluşan Christian Stuani sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor kaleye paralel olarak taça doğru gidiyor fakat Diego Laxalt son anda yetişip topu Benjamin Pavard'a çarptırarak taç atışı kazanıyor.
2'
Olivier Giroud'un sakatlanmasıyla oyun kısa bir süre durdu. Hakem oyunu hakem atışıyla tekrardan başlattı.
1'
Hakem Nestor Fabian Pitana maçın başlama düdüğünü çalıyor. Karşılaşmaya Uruguay başlıyor.

URUGUAY FRANSA MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

URUGUAY'IN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Vasco da Gama), Martin Campana (Independiente)

Savunma: Diego Godin, Jose Maria Gimenez (Atletico Madrid), Sebastian Coates (Sporting Lizbon), Maximiliano Pereira (Porto), Gaston Silva (Independiente), Martin Caceres (Lazio), Guillermo Varela (Penarol)

Orta saha: Nahitan Nandez (Boca Juniors), Lucas Torreira (Sampdoria), Matias Vecino (Inter), Rodrigo Bentancur (Juventus), Carlos Sanchez, Giorgian de Arrascaeta (Cruzeiro), Diego Laxalt (Genoa), Cristian Rodriguez (Penarol)

Forvet: Cristhian Stuani (Girona), Maximiliano Gomez (Celta Vigo), Jonathan Urretaviscaya (Monterrey), Edinson Cavani (Paris Saint-Germain), Luis Suarez (Barcelona)

DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN

FRANSA'NIN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Alphone Areola (Paris Saint-Germain), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marsilya)

Defans: Lucas Hernandez (Atletico Madrid), Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain), Benjamin Pavard (Stuttgart), Benjamin Mendy (Manchester City), Djibril Sidibe (Monaco), Adil Rami (Olympique Marseilya), Samuel Umtiti (Barcelona), Raphael Varane (Real Madrid)

Orta saha: Blaise Matuidi (Juventus), N'Golo Kante (Chelsea), Steven N'Zonzi (Sevilla), Paul Pogba (Manchester United), Corentin Tolisso (Bayern Münih)

Forvet: Olivier Giroud (Chelsea), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Kylian Mbappe (Paris Siant-Germain), Thomas Lemar (Monaco), Nabil Fekir (Olympique Lyon), Florian Thauvin (Olympique Marsilya), Ousmane Dembele (Barcelona)

URUGUAY FRANSA MAÇI GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

Uruguay Fransa maç özeti ile ilgili etiketler Uruguay Fransa Dünya Kupası Maç özeti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.