Urfalı komedyenden Alman Böhmermann'a küfür tepkisi

Şanlıurfalı komedyen Mehmet Bıçakçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Alman komedyen Jan Jan Böhmermann’a “Her küfür sahibine gider küfür edenin sahibine, bizzat kendisine gider” sözüyle yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Neo Magazine Royal adlı mizah programında küfürlü ifadeler içeren bir şiir okuyan Alman komedyen Jan Böhmermann’ı Urfalı komedyen Mehmet Bıçakçı’dan tepki geldi.

CUMHURBAŞKANI KÜFÜR EDENİ HEMEN KAYDA ALMAZ

Bir ülkenin Cumhurbaşkanına küfür etmeyi “aşağılık” bir hakaret olarak tanımlayan Mehmet Bıçakçı “Bir ülkenin Cumhurbaşkanına hakarette bulunmak oldukça aşağılıktır bence. Ben şunu diyorum Urfa’nın bir sözü vardır 'Her küfür sahibine gider küfür edenin sahibine, bizzat kendisine gider.' Bu kendi büyüklüğünü değil alçaklığını gösterir. Ben diyorum ki bizim Cumhurbaşkanımız o kadar mükemmel bir insandır ki öyle küfür edeni hemen kayda almaz, mükemmel bir insandır. Herkesin arkasından mizah yapılıyor her şey yapılıyor ama! Küfür edilirse o adama kendi alçaklığını göstermiş oluyor” ifadelerini kullandı.

Urfalı komedyenden Alman Böhmermann'a küfür tepkisi ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.