Uraz Kaygılaroğlu'ndan 2 yıl önce boşanmıştı! İşte Melis İşiten'in yeni aşkı!

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile 2 yıl önce boşanan Melis İşiten, Sergen Deveci ile aşk yaşamaya başladı. Yaz tatili için Bodrum'a giden ünlü çift Yalıçiftlik'teki bir plajda objektiflere takıldı.

2014’te evlendiği Uraz Kaygılaroğlu’ndan 2019’da boşanan Melis İşiten, yeni aşkı yine bir oyuncuda buldu. İşiten, geçtiğimiz şubat ayında YouTube programına da konuk olduğu Sergen Deveci’yle aşk yaşamaya başladı.

Uraz Kaygılaroğlu'ndan 2 yıl önce boşanmıştı! İşte Melis İşiten'in yeni aşkı!

İlişkilerini sosyal medyada ilan eden çift, ilk kez Bodrum tatillerinde görüntülendi. Yalıçiftlik’teki bir plajda objektife yansıyan sevgililer, akşamüstü köpekleriyle beraber denize girdi. 

 Uraz Kaygılaroğlu'ndan 2 yıl önce boşanmıştı! İşte Melis İşiten'in yeni aşkı! - Resim : 2

MELİS İŞİTEN HAKKINDA

Melis İşiten, kendi ifadeleriyle biyografisini şu şekilde aktarmaktadır;

Okan ile Yasemin’in kızı olarak 1989 yılının Haziran ayında dünyaya geldi bu kız çocuğu. İstanbul’da geçen ömrünün en sevdiği kısımları hep Kaş’ta geçti. O yüzdendir bu kız çocuğunun ”Kaş benim 2.evim” demesi. Kendini bildi bileleli sahneye olan merakından Üniversitede Tiyatro Bölümünü seçeceği zaten önüne geçilemez bir gerçekti. Üzerine oyuncu koçluğu yapmaya ve iyi bir anlatıcı olmak için eğitimlere gitmeye devam etti. Tanışmalarının üzerinden 3 ay geçtikten sonra 2014 yılında Uraz’la evlendi. Ardından 2016 yılında Ada’yı dünyaya getirip anne olan bu kadın yıllardır kadınlar hakkında konuşmaktan, yazmaktan bir an olsun çekinmedi. Gücü kuvveti olduğu sürece kadınlar için yazmaya, konuşmaya ve anlatmaya devam edecek.

 

 

Uraz Kaygılaroğlu'ndan 2 yıl önce boşanmıştı! İşte Melis İşiten'in yeni aşkı! ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu Melis İşiten sergen deveci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.