Uraz Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz Arasında Gergin Anlar! Sahne Buz Kesti

GQ Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Erkek Oyuncusu Ödülünü yakın arkadaşı Cem Yılmaz'ın elinden alan Uraz Kaygılaroğlu, Yılmaz'ın tavrı sonrası gerildi. Eşi Melis İşiten'in geçirdiği kaza sonrası zor günler yaşadığını anlatan Kaygılaroğlu, o sırada gülen Cem Yılmaz'a, "Ciddi bir şey anlatıyorum" diyerek tepki gösterdi.

Uraz Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz arasında yaşanan gerginlik GQ Ödül Töreni'ne damga vurdu. Yılın En İyi Erkek Oyuncusu ödülünü alan Uraz Kaygılaroğlu, ödül konuşmasında eşi Melis İşiten'in geçirdiği kaza sonrası yaşadığı zor günleri anlattı.

Ödülünü Cem Yılmaz'ın elinden alan ünlü oyuncu, o sırada Cem Yılmaz'ın tavırları sonrası gerildi. Yakın arkadaş olduğu bilinen ikiliden Kaygılaroğlu, tepkisini kulise bırakmadı ve sahnede Cem Yılmaz'a sert tepki gösterdi.

CİDDİ BİR ŞEY ANLATIYORUM

Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten'in geçirdiği kazadan sonra zor günler yaşadığını anlatırken, Cem Yılmaz'ın tavrından rahatsız oldu ve uyardı: Ciddi bir şey anlatıyorum!

İkilinin o anları kameralara böyle yansıdı

 

 

 

Uraz Kaygılaroğlu ve Cem Yılmaz Arasında Gergin Anlar! Sahne Buz Kesti ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.