Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç aşk yaşıyor!

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç hakkında ortaya çıkan aşk iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz gün, sosyal medya hesabı üzerinden Birkan Nasuhoğlu ve Nova Norda'nın, "Uyanmam" şarkısını paylaşarak Tüzünataç'ı da etiketleyen Kaygılaroğlu, aşkını ilan etti.

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç aşkı belgelendi! Uraz Kaygılaroğlu ‘Uyanmam’ şarkısını paylaştı ve Berrak Tüzünataç’ı etiketledi!

Son dönemin en gözde oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu’nun adı Berrak Tüzünataç ile anılıyordu. Aşkın ilk kanıtı ise, Kaygılaroğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı.

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterini canlandıran oyuncu Uraz Kaygılaroğlu aradığı aşkı nihayet bulmuştu. Uraz Kaygılaroğlu’nun adı Berrak Tüzünataç ile anılmıştı.

İki ünlü ismin beraberliği söylenmiş ancak bir kanıt ortaya çıkmamıştı. Ve nihayet aşklarını ilan ettiler. Uraz Kaygılaroğlu Instagram hesabından “Uyanmam” adlı şarkıyı paylaştı ve Berrak Tüzünataç’ı etiketledi.

Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç aşk yaşıyor!

Bu hareketiyle aşkını ilan eden Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz senelerde Melis İşten ile ayrılmış ve adı pek çok kez farklı isimlerle anılmıştı.

 

 

Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç aşk yaşıyor! ile ilgili etiketler Berrak Tüzünataç Uraz Kaygılaroğlu Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.