Uraz Kaygılaroğlu kimdir, sevgilisi kim? Instagram adresi ne?

Uraz Kaygılaroğlu kimdir, sevgilisi kim, Instagram adresi ne merak ediliyor. Yaptığı ilanı aşk ile gündem olan Uraz Kaygılaroğlu kimdir, sevgilisi kim ve Instagram adresi haberimizde.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir, sevgilisi kim soruları magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’a sosyal medyadan yaptığı ilanı aşk ile araştırılmaya başlanan Uraz Kaygılaroğlu’nun hayatını araştırdık. Uraz Kaygılaroğlu kimdir, sevgilisi kim sizler için derledik.

Star TV’de yayınlanan “Sefirin Kızı” dizisinden kısa süre önce ayrılan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun adı bir süredir Berrak Tüzünataç ile anılmaktaydı. İki ünlü ismin beraber olduğu iddia edilmiş ancak bir kanıt bulunamamıştı.

Berrak Tüzünataç ile ilişkisi olduğu iddia edilen Uraz Kargılaroğlu dün yaptığı paylaşımla bu iddiaları güçlendirdi. Uraz Kaygılaroğlu Instastory’den ‘Uyanmam’ adlı şarkıya Berrak Tüzünataç’ı etiketleyerek ilan-ı aşk etti.

Berrak Tüzünataç’tan henüz bir paylaşım veya açıklama gelmedi.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir, sevgilisi kim? Instagram adresi ne?

Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu 30 Haziran 1987 yılında doğmuştur. 33 yaşındaki oyuncu Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamış ve 70. bölümde diziden ayrılmıştır. Daha sonra FOX TV'de yayınlanan Harem adlı dizide ise Feminen Ağa rolünü oynamıştır.

TRT 1'de yayınlanmış olan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırdı. Yanı sıra Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yaptı. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunuculuğunu üstlenmiştir. TRT 1'de yayınlanmış olan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırdı.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir, sevgilisi kim? Instagram adresi ne?

Show TV'de yayınlanmış olan Klavye Delikanlıları dizisinde Kuzen Volki rolünü canlandırmıştır. 2019 yılından 2021'e kadar Star TV'de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakteri ile yer almıştır.

Uraz Kaygılaroğlu Haziran 2014'te Melis İşiten'le evlenmiştir. Bu evliliklerinden 2 sene sonra 5 Aralık 2016'da kızları Ada doğdu. Çift Temmuz 2019'da boşandılar.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir, sevgilisi kim? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu Berrak Tüzünataç kimdir sevgilisi kim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.