UPS kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? UPS kargo çalışma saatleri

Ülkemizde yük, eşya, posta, mektup vb. işlemleri yapan şirketlere kargo şirketi denilmektedir. Türkiye’de birçok kargo firması bulunmaktadır. Bunların yanı sıra UPS olarak bilinen kargo firması ülkemizde bulunan yabancı kargo şirketidir. 28 Ağustos 1907 yılında Seattle'de Amerikan Posta Şirketi olarak James E. Casey tarafından kurulmuş olmaktadır. UPS kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. UPS kargo çalışma saatleri işte tüm detaylar.

Türkiye ve dünyada kargo taşımacılık işlemleri büyük bir yoğunluk ve ilgi görmektedir. Bunun sebebi gelişen teknoloji ve her şeyin elimizin altında bulunmasıdır. Bu kargo firmalarından birisi de UPS kargo şirketidir. Ülkemizde de hizmet veren bir firmadır. UPS taşımacılık şirketi ilk başlarda Amerika'daki eyaletlere ve daha sonra diğer kıtalara da hizmet vermeye başlamıştır. Ülkemizde de yaygın bir şekilde büyük bir yoğunluk bulunmaktadır. UPS kargo olarak bilinen bu kargo firması, dünyanın en büyük paket teslimat şirketi olmayı başarmıştır. UPS kargo günü açık mı? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz.  UPS kargo iletişim bilgileri işte detaylar. 

UPS KARGO SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Son zamanlarda günümüz teknolojisi ile beraberinde artık insanlar tüm ihtiyaçlarını internet üzerinden bir tık ile gerçekleştirmektedirler. Dolayısıyla kargolara büyük bir iş düşmektedir. Oldukça yoğun olan kargo firmalarından birisi olan dünyanın en büyük taşımacılık şirketi UPS Türkiye’de de hizmet vermektedir. Türkiye’de bulunan UPS kargo firmaları hakkında vatandaşlar saat kaçta açılacağını merak etmektedirler. UPS Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00'da başlamaktadır.

UPS KARGO SAAT KAÇTA KAPANIYOR? 

Uluslararası bir kargo şirketi olan UPS kargo Türkiye’de bulunan şubelerinin saat kaçta kapanacağı merak edilmektedir. UPS kargo şubeleri kapanış saati olan 18.00'a kadar hizmet vermeye devam etmektedir. 

UPS KARGO CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI? 

UPS kargo müşterileri tarafından en çok araştırılan konulardan birisi hafta sonu hizmet verip vermediği konusu olmaktadır. UPS kargo firması hafta sonu cumartesi günleri 09.00'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, pazar günleri hizmet vermemektedir.

 UPSKARGO İLETİŞİM BİLGİLERİ 

Dünyanın her yerine dağıtım hizmeti sunan bir kargo şirketi olmaktadır. Uluslararası gücü ve yüksek kalite standardı ile bu kargo şirketine büyük bir yoğunluk bulunmaktadır.UPS kargo adresleri şehirden şehire, semt ve ilçeye göre değişiklik göstermektedir. İnternet üzerinden bulunduğunuz il, ilçe ve semti yazarak en yakın şubeyi bulmuş olursunuz. UPS kargo takip, kargo gönderimi, taşımacılık gibi konular hakkında merak ettiğiniz her şeyi çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz. Gerekli bilgileri danışmak için müşteri hizmetine bağlanmak isteyenler 0850 255 00 66 numarasını arayarak öğrenebilirsiniz.  Bilinen UPS adresi için şirketin genel müdürlük adresi sunulmuştur. Bu adres Mevlâna Cad. No:87 UPS Plaza 34015Zeytinburnu/ İstanbulTürkiye olarak bilinmektedir.

UPS kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? UPS kargo çalışma saatleri ile ilgili etiketler cumartesi ups açılış saati kapanış sati iletişim bilgileri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.