Unutma Beni filmi konusu nedir? İşte Unutma Beni oyuncuları!

Bu akşam TRT1 ekranlarında yayınlanacak Unutma Beni filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Unutma Beni filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Unutma Beni filmi konusu nedir? İşte Unutma Beni oyuncuları!

Unutma Beni filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Unutma Beni filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Unutma Beni filmi konusu nedir? İşte Unutma Beni oyuncuları!

UNUTMA BENİ FİLMİNİN KONUSU

Alice Howland, Columbia Üniversitesi'nde ünlü bir dilbilim profesörüdür. Bir gün doktor muayenesinde kendisine Alzheimer'ın başlangıç evresinde olduğu teşhisi konur. Alice'in hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır. Geçirdiği hastalık, eşi ve üç çocuğuyla birlikte sürdüğü hayata yeni bir gözle bakmasını sağlayacaktır. İnsan ilişkilerini sorgularken öte yandan da en genç kızıyla olan ilişkisiyle de onu yeniden kazanmak için mücadele verir.

UNUTMA BENİ OYUNCULARI

Julianne Moore, Kate Bosworth, Shane McRae, Hunter Parrish

Unutma Beni filmi konusu nedir? İşte Unutma Beni oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.