Ünlülerin yapımcısı ve söz yazarı Zafer Kerey dolandırıldı!

Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi, Türkiye’de de dolandırıcılar arttı. Özellikle sosyal medyayı ve cep telefonlarını kullanan dolandırıcılar, birçok farklı yöntemle, her yaştan ve meslekten insanları dolandırıyorlar.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Son günlerde çeşitli sosyal medya uygulamalarını kullanan dolandırıcılar, birçok iyi niyetli insanın yardım için verdikleri paraları alarak, ortadan kayboluyorlar.

ÜNLÜLERİN YAPIMCISI VE SÖZ YAZARI ZAFER KEREY DE MAĞDUR OLDU!

Bu dolandırıcıların son kurbanı ise, ünlü isimlerin yapımcısı ve söz yazarı Zafer Kerey oldu. Ünlü yapımcı Kerey, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, kendisini din öğretmeni olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldığını yazdı.

İLANI ARADI PARASINI KAPTIRDI!

Zafer Kerey, iyilik yapmak isterken nasıl dolandırıldığını, sosyal medya hesabından şöyle anlattı:

“Kendisini din öğretmeni olarak tanıtan birisi tarafından dolandırıldım!
Ülkemize konservatuvar okumak için gelen ancak sınav tarihlerini kaçıran Özbek asıllı müzisyen gençlere sahip çıktığımı herkes biliyor. Bu gençler için Aktif sahne hoparlorü almak istedim, bir sitede gördüğüm ilan üzerine( Letgo) kişiyle diyaloğa geçtim şahsın Sinop’ta olduğunu öğrendim orada bir arkadaşımın olduğunu gelip görmesinin mümkün olup olmadığını sordum kendisi de bana tabi ki olabilir hatta iyi olur elden teslim ederim diyerek güvenimi kazandı.

“GÜVEN KAZANMAK İÇİN NUMARASINI VERDİ!”

Verdiği numaradan aradığımda Din öğretmeni olduğunu madem çocuklar için alıyorsun sizden önce bir camiden aradılar ihtiyaçları varmış sonradan vazgeçtiler onlara bıraktığım fiyat olan 3100 TL ye veririm hatta yanında da bir mixer cihaz hediye edeceğim bemim de bir faydam olsun dedi. Ben de Kargo şirketine gidip beni aradığında ücreti yatıracağımı söyledim. Ertesi gün Ptt kargoya giderek bana doldurduğu formu gönderdi adresimi bana kontrol ettirdi. Bunun üzerine anlaştığımız parayı verdiği iban numarasına G. S. adına yatırdım.

Ünlülerin yapımcısı ve söz yazarı Zafer Kerey dolandırıldı!

“BANKNOT NUMARASINI BANA VEREMEDİ!”

Yarım saat sonra arayıp barkot numarasını istediğimde çocuğunu hastahaneye götürdüğünü barkotun arabada olduğunu 1 saat sonra göndereceğini söyledi 2 saat sonra çocuğunu yatırdıklarını saat 22.00 da büyük oğlunun gelip refakatı devralacağını o zaman arabaya giderek barkotu gönderebileceğini söyledi din öğretmeniyim dediği için kırıcı olmadım her söylediğine inanmak istedim. Malesef bu şekilde yalanlarla bir gün boyunca beni oyaladı ertesi gün telefonunu kapattığında dolandırıldığımı anladım. Gerek konuşması gerek yaklaşımıyla bu şahsın kesinlikle profesyonel bir nitelikli dolandırıcı olduğu ortada... Benim derdim parayla değil; hatta parayı kendisinden tahsil ettiğimde bu parayı Sağlık çalışanları için harcayacağım. Başkalarının mağdur olmasını engellemek istiyorum ve sonuna kadar gidip bu şahsın tutuklanmasını mutlaka sağlayacağım. İlk olarak avukatım Ipek Tokat Topaloğlu'nun yönlendirmesiyle karakola gidip ifade verdim.

“BENİM GİBİ BİR ÇOK KİŞİ MAĞDUR OLMUŞ!”

Bu konularda çok bilinçli olmama ve çevremdekileri sürekli uyarmama rağmen böyle bir oyuna ben bile geldiysem bir çok kişi gelebilir. Nitekim bir ilan vererek bu şahıs tarafından dolandırılanlar bana ulaşsın diye yazdığımda bir çok kişinin mağdur olduğunu öğrendim içlerinden birisi de genç bir Astsubaydı. Özellikle Din Kültürü ve Ahlak bilgisi öğretmenliğini kılıf olarak kullanıp böyle kutsal bir mesleği alet ettiği için ve bir çok insani mağdur ettiği için bu işin peşini bırakmayacağım. Belki insanlara bir örnek olur diye bu durumu paylaşmak istedim. Her zaman uyardığım gibi kesinlikle sosyal medya da internet ortaminda insanların belirttiği kimliklere gözu kapalı inanmayın ve bir mal aldıysanız elinize ulaşmadan ödeme yapmayın yine de böyle bir durumla karşılaşırsanız kesinlikle gidip savcılığa suç duyurusunda bulunun hakkınızı arayın...

Ünlülerin yapımcısı ve söz yazarı Zafer Kerey dolandırıldı! - Resim : 2

Ünlülerin yapımcısı ve söz yazarı Zafer Kerey dolandırıldı! - Resim : 3

Ünlülerin yapımcısı ve söz yazarı Zafer Kerey dolandırıldı! ile ilgili etiketler Facebook Dolandırıcı menajer Zafer Kerey ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.