Ünlülerin kendilerini bile tanıyamayacakları fotoğrafları...

Zaman tünelinde yolculuk yaptığımızda, ünlülerin şimdiki hallerinden çok farklı olduklarını görüyoruz. Gelin zaman ile nasıl değişmişler bir göz atalım.

İsmail Dümbüllü meşhur kavuğunu Münir Özkul"a devrederken (1968). "Gülüp eğlenirken bizi de arada bir hatırlayın" demiş İsmail Dümbüllü kavuğu verdikten sonra.

ismail_dAmbAllA

Galatasaray'daki o bol kupalı ilk dönemine fotoğraftaki bu idman ile 26 Haziran 1996'da başlamıştı. Bugün dördüncü kez Galatasaray'ın başında. Sarı-kırmızılı takım ile 8 sezonda 6 şampiyonluk kazanan Terim bu sezon çöküşteki takımı ayağa kaldırıp 7. şampiyonluğu elde edebilecek mi, göreceğiz.

fatihterim

Altuğ'un gençlik yılları. Estetik operasyonlar öncesi yıllarına da denk gelir aynı zamanda.

pAnar_altuA

Özcan Deniz - Meleğim(1992). Bu albüm Özcan Deniz’in ikinci albümüdür. Ayrıca klipte yıldızlar geçidi var.. O zamanlarda 20 yaşında olan sanatçı şimdi 45 yaşında.

Azcan_deniz123

hakansibel

zekicAneyt

mfA

tarkan12345

gokhanozoguz

Ünlülerin kendilerini bile tanıyamayacakları fotoğrafları... ile ilgili etiketler Tarkan MFÖ Gökhan hakan cuneytarkın münirozkul nostalji
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.