Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu silahlı saldırıda öldü

Ünlülerin hocası olarak bilinen biyoenerji ve metafizik uzmanı Salih Memişoğlu, İstanbul Çekmeköy'de alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada öldürüldü, kavgada Memişoğlu yanındaki bir kişi de hayatını kaybetti.

İstanbul Çekmeköy'de hayvanat bahçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Bugün Saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre alacak verecek sorunu yaşayan iki grup arasında sözlü olarak başlayan tartışma başladı, ardından kavgada silahlar çekildi. Olayda ilk belirlemelere göre, ünlü biyoenerji ve metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ve O.F.Z. isimli vatandaş hayatını kaybederken, O.Ö. isimli şahıs ise yaralandı. M.Ö. isimli zanlı olay yerinden kaçtı.

Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu silahlı saldırıda öldü

KAYMAKAMLIK AÇIKLAMA YAPTI

İki kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili Çekmeköy Kaymakamlığı tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada; “Bugün 14.00 sıralarında ilçemizde Çatalmeşe Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezinde işyeri sahibi S.M. ile şüpheli M.Ö. isimli şahıs arasında meydana gelen olayda; Şüpheli M.Ö. tarafından silahla açılan ateş sonucu S.M. ile Ö. F.Z. adlı şahıslar hayatını kaybetmiş, O.Ö. isimli şahıs yaralanmıştır.

Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu silahlı saldırıda öldü - Resim : 2

Yaralı O.Ö. 112 Acil sağlık ekiplerimizce ivedilikle hastaneye sevk edilmiştir.

İl Emniyet Müdürlüğü’nce olay yerinden kaçan şüpheli M. Ö. isimli şahsı yakalamaya yönelik çalışma ve soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu silahlı saldırıda öldü - Resim : 3

Ünlülerin hocası Salih Memişoğlu silahlı saldırıda öldü ile ilgili etiketler Saldırı Salih Memişoğlu silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.