Ünlülerden Trump'a tepki yağdı!

Türkiye Fırat'ın doğusuna yapacağı operasyon hazırlıklarını tamamlandı. İyice çıldıran Trump Türkiye'ye tehditler savurdu. Şarkıcı Cenk Eren, Trump'a tepki gösterirken, Erdoğan'ın yanında olduğunu ifade etti. İşte ünlülerin çarpıcı paylaşımları...

Türkiye'nin gündeminde Fırat'ın doğusuna operasyon var. ABD başkanı Donald Trump art arda yaptığı açıklamalar ile tehditler savurmaya devam ediyor.

TEHDİTLER SAVURUYOR

ABD Başkanı Donald Trump,Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG/PKK hedeflerine yönelik olası harekatı öncesi Türkiye'ye ilişkin yaptığı son paylaşımda, "Daha önce güçlü bir şekilde ifade ettim, şimdi bir kez daha yinelemek için söylüyorum; Türkiye, benim derin ve eşsiz anlayışıma göre, sınırların dışında olduğunu düşündüğüm bir şey yaparsa, Türkiye'nin ekonomisini mahvederim ve yok ederim (Bunu daha önce yaptım)." ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP GELDİ

Türkiye'yi ekonomik yaptırımla tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump'a ünlü sanatçı Cenk Eren'den cevap geldi.

'BAŞKOMUTAN'IN YANINDAYIM'

Ünlü sanatçı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Küstahça Ülkemi tehdit eden ABD ye karşı Devletimin, Ordumun ve Başkomutan Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞANIN yanındayım.'' diye cevap verdi.

Ünlülerden Trump'a tepki yağdı!

TOKAT GİBİ CEVAP

Mesajın altına ''Cenk bey sizi Suriye sınırına alalım o zaman...Twetter dan yazma ile olmuyor..Sözde değil özde olun özde..'' yorumuna Cenk Eren'den tepki geldi.

Eren, ''Mehmet bey Suriye sınırında bize ihtiyaç olursa gitmemiz gerekir.Ama anladığım kadarı ile sizler de ABD sınırları içinde olmayı seçenlerdensiniz.Benim özüm devletimin yanında durmak.Saygılar.'' diye cevap verdi.

Ünlü sanatçılardan dikkat çeken paylaşımlar;

Ünlülerden Trump'a tepki yağdı! - Resim : 2

Ünlülerden Trump'a tepki yağdı! - Resim : 3

Ünlülerden Trump'a tepki yağdı! - Resim : 4

 

Ünlülerden Trump'a tepki yağdı! ile ilgili etiketler Donald Trump Fırat Harekatı Fırat'ın doğusu Işın Karaca Cenk Eren Operasyon Trump ali şan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.