Ünlüler takımından kim elenecek? Survivor 7 Mart yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ünlüler takımından bu hafta kim elenecek? 7 Mart Survivor yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Survivor 35. bölüm fragmanında neler var? Yeni bölümde Adem ile Fatih arasındaki kavga yarışmaya damga vuracak. Ünlüler takımında tartışma sonrası herkes Fatih'e destek verecek. Adem Kılıççı takım arkadaşları için Çakal diyecek. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Ünlüler takımından bu hafta kim elenecek? Survivor yeni bölümde heyecan ve aksiyon dorukta. Survivor 7 Mart yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Survivor'da bu akşam ünlüler takımında yarışan Adem ile Fatih arasındaki kavga yaşanacak ve bu kavga sonrası herkes Fatih'e destek verecek. Ödül Oyununu kim kazanacak? Adem Kılıççı kavga sonrası takım arkadaşlarına Çakal diyecek. Bu sözler takımı çileden çıkarıyor. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Bu akşam Survivor yeni bölüm fragmanında ünlüler takımının eleme gecesini ekrana getirecek. Survivor 7 Mart Salı akşamı 35'inci bölümü ile ekranlarda oluracak. Survivor'da Adem ve Fatih arasında yaşanacak kavga programa damga vuracak. Ödül oyunu esnasında yeni bir tartışma yaşayan ünlüler takımında Adem Kılıççı bu kez Fatih ile tartışma yaşayacak. Diğer yarışmacıların tamamına yakının Fatih'e destek vermesiyle birlikte önemli açıklamalar yapacak olan Adem Kılıççı takım arkadaşları için "Çakal" benzetmesini kullanacak. Survivor bu akşam TV izleyicilerini ekran başına kilitleyecek.

survivor_7_mart

Survivor yeni bölüm fragmanı Fatih ve Adem Kılıççı arasındaki tartışmanın gelecek bölüme damga vuracağını gösterirken Sabriye, Adem, Tarık Mengüç ve Çılgın Sedat arasındaki eleme gecesiyle ilgili ilk bilgileri paylaştı. Sema Apak'ın büyük bir sakatlık geçireceği 35'inci bölümde ayağı dönen Sema'ya ilk müdahale doktorlar tarafından yapılacak. Adem ise oyun esnasında yaşadığı tartışmada yalnız kalarak diğer arkadaşlarının eleştirilerini alacak. Fatih Hürkan ile şiddetli bir tartışma yaşayacak olan Adem ünlüler takımı yarışmacıları için "Çakal" ifadesini kullanacak.

Survivor son bölümde yaşananlar

Adem Kılıççı ünlüler takımında yer alan Sabriye'nin son açıklamasına benzer bir açıklama yaparak yalnızlaştırıldığını ifade edecek. Her hafta eleme listesine giren Sabriye adada dışlandığını belirterek gözyaşlarına boğulurken diğer yarışmacıların bunun sorumlusunun kendisi olduğunu dile getirmişti. Son bölümde yaşanan veda konseyinde adadan elenen isim ise gönüllüler takımı yarışmacısı Sadin Bakır olmuştu. Açlıkla mücadele eden yarışmacıların bugün buluşacakları ödül oyunda ilk yarışın galibi ise belli oldu.
Çılgın Sedat ve Bulut Özdemiroğlu arasında yaşanacak ilk mücadelede oyunu kazanan kişi Sedat Kapurtu olacak. Yarışmacılar gözleri bağlı bir şekilde performans sergileyecekleri ödül oyununda yemek ödülünün sahibi olmak için mücadele edecek.

Survivor 7 Mart 2017 Fragmanı

Survivor'da geçtiğimiz hafta kim elenmişti?

Geçtiğimiz hafta ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme potasına Sabriye ve Fatih Hürkan'ın isimlerini yazdırdı. İkinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerde ise konseyde en çok adı çıkan yarışmacı Sadin olurken bireysel sembolun sahibi olan Gökhan, Erdi Ünver'in adını söyledi. Yapılan halk oylaması sonucunda programa veda eden kişi ise Sadin Bakır oldu.

survivor_son_blm

Geçen haftalarda Ünlüler takımında neler olmuştu?

İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlülerde sinirler gerilmeye başlarken peş peşe yaşanan mağlubiyetler sonrası yarışmacılar birbirlerine girdi. Önce adada Tarık Mengüç ile Sabriye arasında daha sonra ise Adem Kılıççı ile Furkan Kızılay arasında ciddi bir tartışma yaşandı. Oyunun hemen öncesinde gerçekleşen tartışma ünlülerin iletişim ödülünü kaybetmelerine neden olurken Furkan, Adem'in kendisine küfrettiğini iddia etti. Ilıcalı da görüntüleri izledikten sonra Kılıççı'nın küfrettiğini doğrularken milli boksöre uyarılarda bulundu. Adem ise küfretmek gibi bir amacının olmadığını söylemek istediğini yalnış sözlerle ifade ettiğini belirtti.

Ünlüler takımından kim elenecek? Survivor 7 Mart yeni bölüm fragmanı yayınlandı ile ilgili etiketler Survivor Fatih semti kim elenecek survivor yeni bölüm survivor 7 mart adem kılıççı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.