Ünlü Youtuber'ın feci ölümü! Video çekerken hayatını kaybetti

57 yaşındaki Norveçli ünlü Youtuber Tor Eckhoff, donmuş barajda görüntü çektiği sırada buzun kırılması sonucunda suya düşerek boğuldu.

Norveçli Youtuber Tor Eckhoff, donmuş baraj gölünde görüntü çekerken, suya düşerek boğuldu. Ülke basınında yer alan haberlere göre, Youtube'da ''Apetor'' olarak bilinen Tor Eckhoff, Kongsberg'deki Jakobs Barajı'nda, kanalında yayımlamak görüntü çekiyordu. Donmuş baraj gölü üzerinde dolaşan Eckhoff, buzun kırılması sonucunda suya düştü ve çıkamadı.

Tor Eckhoff

DÜŞTÜĞÜ SUDAN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

Çevredeki bir kişinin olayı bildirmesi üzerine bölgeye gelen dalgıçlar tarafından sudan cesedi çıkarılan Tor Eckhoff'un boğulduğu belirtildi.

Bölgede hava sıcaklığı -30'larda seyrediyor. Tor Eckhoff'un da yine kendi stiliyle eğlenceli bir video çekmeye çalıştığı sanılıyor.

Tor Eckhoff

Youtube’da yaklaşık 1,2 milyon takipçisi bulunan Tor Eckhoff, çılgın icatları ve açık hava çektiği eğlenceli videolarıyla tanınıyor.

Tor Eckhoff

(Ajans Bizim)

Ünlü Youtuber'ın feci ölümü! Video çekerken hayatını kaybetti ile ilgili etiketler YouTuber Norveç kaza Tor Eckhoff
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.