Ünlü yönetmenin senaryoları çalındı!

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz'un yayınevine verdiği senaryoları kayboldu. İşin sorumlularını mahkemeye vermeye hazırlanan Demirkubuz, “Failler netleştiğinde hepsini ifşa edeceğim” dedi.

'Masumiyet’, ‘Üçüncü Sayfa’ ve ‘Kader’ gibi hafızalarda yer eden filmlere imza atan ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz’un bütün emekleri boşa gitti. Ünlü yönetmenin kariyeri boyunca yazdığı senaryolar çalındı. Yayınevine verdiği senaryoları ortadan kaybolan Demirkubuz, işin sorumlularını mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Dünyası başına yıkılan Demirkubuz, 2015 yılında çektiği ‘Bulantı’ filminin senaryosu cilt halinde eline geçince ikinci büyük şoku yaşadı.

BU İŞİN ADI HIRSIZLIK

Sosyal medya hesabından isyan eden Demirkubuz, takipçilerini adına yayınlanan kitaplar konusunda uyarıda bulundu: “Konu kapanmış değil, iç etme ya da hırsızlık geçerli. Dava açılacak ve failler netleştiğinde ifşa edilecek. ‘Bulantı’ gibi buna benzeyen 6 cilt hakkında bilgisi olanlar buraya haber yazabilir.”

Ünlü yönetmenin senaryoları çalındı!


Zeki Demirkubuz, 2015’te çektiği ‘Bulantı’ filminin senaryosunun kitap haline getirildiğini görünce ikinci şoku yaşadı.

Ünlü yönetmenin senaryoları çalındı! ile ilgili etiketler Sinema zeki demirkubuz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.