Ünlü yıldız Yeşilmen Bodrum'da bakıcı kurbanı oldu

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen Bodrum'da soyuldu. Yeşilmen iki aydır çocuklarına bakan yabancı bir kadına güvendiğine pişman oldu.

Şov dünyasında Televizyon dizileriyle ayak basan ve Mehmet Ali Erbil ile oynadığı 'Aşkım Aşkım' dizisiyle tanınam Yeliz Yeşilmen soyuldu, hem de çoçuklarının bakıcısı tarafından.

İddiaya göre Yeşilmen'in iki ay önce çocuk bakıcısı olarak yanında çalışması için anlaştığı Feruza K, Yeşilmen'in ziynet eşyalarını ve kıyafetlerini çaldı. Kadını her yerde aradıklarını söyleyen Yeşilmen, “Bizim güvenimizi aldı sırtımızdan vurdu” dedi.

Ünlü yıldız Yeşilmen Bodrum'da bakıcı kurbanı oldu

MARKETE ÇIKTI GELDİ OLANLAR OLDU

Ünlü yıldız, markete çıkmak için evinden ayrıldığında olanlar oldu. İddiaya göre hırızlık olayı bu anda yaşandı. Yeşilmen eve döndüğü zaman anahtar kapının üzerinde barakılmış ve kapı çekilmişti. Çilingir ile eve giren Yeşilmen hayatının şokunu yaşadı.

HAVALANDIRMAYA ÇIKARMIŞTI

Ünlü yıldız eve girdiği zaman küçük ziynet eşyalarının ve kürklerinin çalındığını iddia etti. İddiaya göre Yeşilmen bir kürklerini ve ziynet eşyalarını havalandırmak için çıkarmıştı.

Polis iki aydır ünlü Yeşilmen'in yanında çalışan kadının yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı.

Ünlü yıldız Yeşilmen Bodrum'da bakıcı kurbanı oldu ile ilgili etiketler Muğla Yeliz Yeşilmen Hırsızlık Bodrum polis bakıcı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.