Ünlü yıldız ölmek istemiyor!

Ünlü aktör Sean Bean, Game of Thrones ve Yüzüklerin Efendisi'ndeki başarılı rolüyle izleyicilerin hafızalarına kazındı. Bean, oynadığı tüm karakterlerin ölmesi üzerine sosyal medya hesabından #DontKillMe (Beni Öldürmeyin) kampanyası başlattı.

The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendesi) ve Game of Thrones (Taht Oyunları) gibi başarılı projelerde rol alan usta aktör Sean Bean'in bir konuda şikayeti var. Bean, Oynadığı tüm karakterlerin ölmesinden şikayet ediyor.

21 DEFA ÖLDÜ

Usta aktör, 23 yıllık kariyerinde canlandırdığı karakterler sayesinde 21 defa öldü.

90'dan fazla yapımda rol alan Bean'in bugünlerde başlattığı bir kampanya sosyal medyada en çok takip edilen haberlerden biri haline geldi. Sean Bean'in canlandırdığı 23 karakter senaryo gereği öldürülünce oyuncuya 'Ölen Adam' lakabı takıldı. Aktörün canlandırdığı her karakterin ölmesi üzerine İngilizce'de kullanılan bir deyim olan 'Y.O.L.O' (Sadece Bir Kez Yaşıyorsun) Bean için değiştirilip Y.O.L.O.S (Sadece Bir Sezon Yaşıyorsun) haline geldi.

Herkesin çok sevdiği Lord of the Rings’teki Boromir karakteri sayısız ok yarası alarak can verdi. Sevenleri tam bu şoku atlatmışken Bean bu kez de televizyon efsanesi dizi Game of Thrones'un daha ilk sezonunda, üstelik de çok kilit bir karakteri canlandırırken, kafası kesilerek öldürüldü. Sean Bean'in bir meşhur ölümü de 1995 yapımı Bond filmi olan Golden Eye'da helikopterden atılmasıydı.

Yıllar içinde ölümleri bir efsane haline gelen Sean Bean internette en çok fotoğrafı paylaşılan ünlü haline geldi. Hayranlarının esprili paylaşımlarına konu olan Bean adeta bir fenomene dönüştü.

Posta'nın haberine göre; 'Kim olduğunu bilmiyorum ama seni bulacağım...Ve beni öldüreceksin' yazan fotoğrafta olduğu gibi yüzlerce şakaya konu olan aktör gerçekten de ölümle bağdaştı.

Ünlü yıldız ölmek istemiyor!

Tüm bu yaşananlardan sonra Sean Bean "Artık seyirci beni görünce hangi sahnede öleceğimi düşünmeye başlıyor. Beni öldürmeyin” diyerek esprili bir kampanya başlattı. Oyuncunun bu kampanyası da bir fenomen haline geldi ve dünden beri internette en çok paylaşılanlar arasında yerini aldı.

Ünlü yıldız ölmek istemiyor! - Resim : 2

İşte Sean Bean'in oynarken can verdiği karakterlerin sıralı tam listesi:

Ünlü yıldız ölmek istemiyor! - Resim : 3

Ünlü yıldız ölmek istemiyor! ile ilgili etiketler Game of Thrones ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.