Ünlü yıldız cinsel ilişkiye girmek için annesinden izin aldı!

Aşk Adası yıldızı Megan Barton-Hanson bir cinsel ilişki oyuncağı reklamı için kamera karşısına geçti. Eline aldığı mavi oyuncak ve iç çamaşırıyla poz verdi.

Megan Barton-Hanson, mavi iç çamaşırları ve mavi oyuncakla verdiği pozlardan birini Instagram hesabından paylaştı. Cinsel ilişki oyuncakları markalarından biri ile anlaşan Hanson, takipçilerini oyuncağı denemeye çağırarak şöyle yazdı: "Zevkinizde devrim yaratmak ve artırmak istiyorsanız, bunu denemelisiniz"

Ünlü yıldız cinsel ilişkiye girmek için annesinden izin aldı!

İLİŞKİ İÇİN ANNE İZNİ!

Geçtiğimiz haftalarda cinsel hayatıyla ilgili konuşan Magan Barton-Hanson, kendini bu konularda eskiden daha soğukkanlı davrandığını ve sadece annesinin izniyle cinsel ilişkiye girdiğini söylemişti. 26 yaşındaki televizyon yıldızı, ilk öpücüğüyle ilgili ailesine yalan söylediğini söyledi.

 

Ünlü yıldız cinsel ilişkiye girmek için annesinden izin aldı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Cinsel İlişki cinsellik megan barton hanson
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.