Ünlü yazar "Göbek atan doktora gitmem!" diyor!

Seda Sayan'ın programında göbek dansındaki maharetlerini gösteren Opr. Dr. Banu Küçükpolat büyük bir tartışma başlattı. Doktor, dansı nedeniyle tabip odasına şikayet edilirken, "dans eden doktor" polemiği köşe yazarlarının da gündemine girdi... "Ben göbek atan doktora gitmem" diyenler bile var!

Star TV ekranında yayınlanan, Seda Sayan'ın sunduğu "Sabahın Sultanı" programına konuk olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Banu Küçükpolat, canlı yayında roman havasıyla göbek attı.

Seda Sayan, Küçükpolat'ın kıvrak dansı karşısında şaşkınlığını gizleyemezken doktorun dansı yeni bir polemiğin fitilini de ateşledi.

Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par bugün köşesine ünlü doktorun dansını taşıdı.

Banu Küçükpolat’ın  kırmızı düğün elbisesi içinde göbek attığını görünce "müthiş bir ikilemde" kaldığını belirten Par, "Bir yanım samimi buldu bir yanım yadırgadı. Bir yanım neşeli buldu bir yanım varoş." dedi.

"Peki hasta olsam o doktora kendimi emanet eder miydim?" sorusuna da yanıt veren Par bu konuda ise oldukça netti. Habertürk yazarı seçimini, "İşte bu soruya 'Mümkünse hayır' dedim açıkçası…" sözleriyle okurları ile paylaştı.

ALTAYLI DOKTORUN TARAFINDA

Konuyu gündemine taşıyan isimlerden bir diğeri ise Habertürk'ün bir başka önemli yazarı Fatih Altaylı'ydı..

Yazısına "İnsan sağlığı ile oynayanlara bakın" başlığını vererek tavrını ortaya koyan Altaylı, "Doktorların dans etme, göbek atma, eğlenme, gülme hakkı yok muydu! Hangi meslek gruplarının göbek atabileceğine, gerdan kıvırabileceğine ilişkin bir yönetmelik mi vardı! Evet alışılmadık bir durumdu belki ama ortada bir suç, bir ayıp yoktu." dedi.

Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi üyesi Prof. Dr. Vedat Bulut'un resmi bir yazı ile Dr. Banu Küçükpolat’ı İstanbul Tabip Odası’na şikayet ettiğini de aktaran Altaylı bu konu hakkında şu detayları paylaştı;

"Asıl felaket ise Türk Tabipler Birliği’nden gelen bilgiydi.

TTB Merkez Konseyi üyesi Prof. Dr. Vedat Bulut, resmi bir yazı ile Dr. Banu Küçükpolat’ı İstanbul Tabip Odası’na şikayet ediyordu.

Şikayet yazısında Küçütpolat’ın hekimlik ile ilgili hangi hataları ve yanlış söylemleri yaptığı belirtilmediği için benim anladığım, başka nedenler öne sürülecek olsa da, şikayetin nedeni göbek atmış olması.

Ben de de Sayın Vedat Bulut’a sormak isterim.

Hocam, hekimler eğlenemez mi!

Sizin işiniz doktorların mesleki yeterliklerini veya yetersizliklerini göz önüne almak mı yoksa eğlence anlayışlarını mı!

Ortalıkta onca soytarı hekimim diye cirit atıp, insanların hayatı ile oynarken ses çıkarmayıp, kendi kendine oynayan bir doktor mu hedefiniz?

Hastaların canını tehlikeye atan mı kötü doktor sizde, yoksa işini iyi yapıp sonra göbek atan mı!

Hangisi soruşturulmalı?

Siz dans etmediniz mi, hiç göbek atmadınız mı!

Atmadıysanız atın.

Rahatlarsınız!

Sonra da gerçekten mesleği ayaklar altına alan, insanların canıyla oynayan, sağlığı ile oynayan, cüzdanı ile oynayan hekim kılığındaki soytarılarla ve edepsizlerle uğraşmaya başlarsınız."

Ünlü yazar "Göbek atan doktora gitmem!" diyor! ile ilgili etiketler Seda Sayan doktor Kübra Par Fatih Altaylı Banu Küçükpolat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.