Ünlü yapımcı Mustafa Uslu'ya eski eşi Öznur Dursun açtığı davayı kazandı

İki çocuk annesi mimar Öznur Dursun, “Ayla”, “Cep Herkülü: Naim” ve “Müslüm” gibi gişe rekorları kıran filmlerin yapımcısı ve 5 yıl önce boşandığı 47 yaşındaki eski eşi Mustafa Uslu’ya açtığı nafaka davasını kazandı.

Yapımcı Mustafa Uslu ile mimar Öznur Dursun 5 yıl önce boşandı. Çocukların velayetini anneye veren mahkeme, yapımcının aylık toplam 12 bin lira iştirak nafakası ödemesine hükmetti.

 

40 BİN LİRALIK ÖDEMEYİ YAPMADI

İddiaya göre Uslu, nafaka dışında çocuklarının okul masraflarına ilişkin de eski eşine ödeme yapacaktı. Yapımcı toplam 40 bin liralık ödemeyi yapmadı. Bunun üzerine Dursun, Uslu hakkında icra takibi başlattı.

Mustafa Uslu

FAİZİYLE BİRLİKTE ÖDEYECEK

Hürriyet'te yer alan habere göre; Yapımcı da aleyhine yapılan icra takibini durdurunca eski eşine ‘itirazın iptali’ istemli dava açtı. Dursun’u haklı bulan mahkeme, Uslu’nun eski eşine faiziyle birlikte 42 bin 653 lira ödemesine karar verdi. Yapımcı ayrıca yüzde 20 icra inkar tazminatı da ödeyecek.

 

Ünlü yapımcı Mustafa Uslu'ya eski eşi Öznur Dursun açtığı davayı kazandı ile ilgili etiketler Mustafa Uslu mahkeme dava Öznur Dursun nafaka
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.