Ünlü yapımcı Erol Köse boşandı! Eşi Fulden Köse'ye mahkemeden 175 bin lira tazminat!

Ünlü yapımcı Erol Köse eşi Fulden Köse tarafından yaklaşık 3 yıl boyunca gizlilik kararı bulunan çekişmeli boşanma davası sonunda tamamlandı. Mahkeme tarafların boşanmasına karar verirken Fulden Köse’nin yapımcı Erol Köse’ye 175 bin lira tazminat ödenmesine hükmederken yapımcı bu kararı ‘Yaşasın Adalet! diyerek sevinçle karşıladı.

Ünlü yapımcı Erol Köse'nin Türkçe öğretmeni olan eşi Fulden Köse, zina, sadakatsizlik ve haysiyetsiz hayat sürme, fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet, pek kötü ve onur kırıcı davranış içeren şiddetli geçimsizlik nedeniyle mahkemeye başvurarak boşanma davası açmıştı.

Evliliğin hemen ardından kısa bir süre sonunda strese bağlı olarak troid, migren, boyun fıtığı gibi bir kısım hastalıklara yakalandığını söyleyen Fulden Köse; mahkemeye sunduğu dilekçesinde psikologdan profesyonel destek aldığından bahsetmişti. Dilekçede, "Sistematik işkenceye maruz kalan Fulden Köse, şiddet mağdurları gibi güven kaybı, yalnızlaştırılma, bağımlı hale gelme gibi sonuçlara sürüklenmiştir" ifadeleri yer almıştı.

Ünlü yapımcı Erol Köse boşandı! Eşi Fulden Köse'ye mahkemeden 175 bin lira tazminat!

Yapımcı Erol Köse’de karşı boşanma davası açarak tazminat talebinde bulunmuştu. Yaklaşık 3 senedir Erol Köse ile eşi Fulden Köse arasında gizlilik kararı bulunan çekişmeli boşanma davası resmen sonuçlandı.

"YAŞASIN ADALET"

İstanbul Aile Mahkemesi'nde gerçekleştirilen duruşmaya Erol Köse avukatı İsmail Filiz ile Fulden Köse’de avukatı ile katıldı. Mahkeme tarafların boşanmasına Fulden Köse'nin açtığı 10 Milyon TL tazminat ve 50 bin TL nafaka talepli davanın reddine karar verirken kusurlu taraf olarak görülen Fulden Köse'nin yapımcı eşi Erol Köse’ye maddi manevi olmak üzere toplanda 175 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.

Ünlü yapımcı Erol Köse boşandı! Eşi Fulden Köse'ye mahkemeden 175 bin lira tazminat! - Resim : 2

Mahkeme sonrasında Erol Köse’nin, "Yaşasın adalet" diyerek salondan ayrılması dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü yapımcı Erol Köse boşandı! Eşi Fulden Köse'ye mahkemeden 175 bin lira tazminat! ile ilgili etiketler Erol Köse Fulden Köse boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.