Ünlü türkücü Güler Işık kahreden haberi gözyaşları içinde duyurdu! İkinci kez kansere yakalandı

‘Türkülerin kraliçesi’ lakaplı 55 yaşındaki müzisyen Güler Işık, ikinci kez kansere yakalandı. Daha önce meme kanserini atlatan Işık, kanserin tekrar nüksettiğini belirterek sevenlerinden dua istedi.

'Dişi İbrahim Tatlıses' ve ‘Türkülerin kraliçesi’ olarak anılan ünlü müzisyen Güler Işık'tan sevelerini üzen haber geldi. Daha önce göğsünde bir sertlik ve ağrı hissederek doktora giden Işık’a göğüs kanseri teşhisi konmuş, ünlü türkücü aldığı kötü haber karşısında yıkıldığını ve hastanede kendisini yerden yere attığını söylemişti. Kanser teşhisi konulan ünlü türkücü Güler Işık, Umre ziyaretinde iyileşeceğini işaret eden bir rüya gördünü söylemişti. Rüyası doğru çıkıp şifa bulan Işık, tesettüre girmişti. Işık'ın 2'nci kez kansere yakalandığı öğrenildi. 

Ünlü türkücü Güler Işık kahreden haberi gözyaşları içinde duyurdu! İkinci kez kansere yakalandı

 

“BU İLLET HASTALIĞI ATLATMIŞTIM”

Uğur Arslan’ın Haber Arası programına katılan Güler Işık, hastalığa yakalanma sürecini anlattı.
Programda yeniden kansere yakalandığını ifade eden Güler Işık, hissettiği belirtiler ve tedavi süreci hakkında konuşarak sevenlerinden dua istedi. İşte Güler Işık'ın açıklamaları...

"İlk kez 2015 yılında bu illet hastalığa yakalandım ama çok şükür atlatmıştım. Bir şey yoktu, kontrollerimi yaptırıyordum. Son 1,5 yıldır pandemiden dolayı doğru dürüst kontrollerimi yaptıramadım. Gecikmeli şekilde gittim doktara, biyopsi istediler. O sıralarda zaten göğüs kısmımda bir ağrı sızı hissediyordum. Doktora tekrar kontrol için gittim ve sonuç kötü geldi. Aynı hastalık değil, fakat bu sefer de süt kanallarında olan bir rahatsızlık ortaya çıktı. Hem akciğerime hem de karaciğerime sıçramış. Acilen tetkikler yapıldı, kontroller yapıldı. Doktorlar ‘tedavi olmalısın’ dedi. Hemen kemoterapiye başladık, Allah'a şükür iyi sonuç veriyor. ‘Yüce Rabbim bunu yeniden atlatmama müsaade edecektir’ diye düşünüyorum. Sevenlerimden dua istiyorum.”

Ünlü türkücü Güler Işık kahreden haberi gözyaşları içinde duyurdu! İkinci kez kansere yakalandı - Resim : 2

 

 

Ünlü türkücü Güler Işık kahreden haberi gözyaşları içinde duyurdu! İkinci kez kansere yakalandı ile ilgili etiketler kanser Meme Kanseri güler ışık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.