Ünlü TikTok fenomeni kaza yaptığı lüks aracının içinde can verdi

Meksika'da 19 yaşındaki TikTok fenomeni Gabriel Salazar, lüks aracıyla ağaçlara çarparak kaza yaptı. Paramparça olan aracın içinde sıkışan Salazar hayatını kaybetti.

19 yaşındaki ünlü TikTok fenomeni Gabriel Salazar, Meksika sınırından yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki otoyolda lüks aracıyla seyir halindeyken birden fazla ağaca çarparak takla attı.

 Ünlü TikTok fenomeni kaza yaptığı lüks aracının içinde can verdi

ARAÇ ALEVLER İÇİNDE KALDI

Olay yerine gelen ekipler, yakıt deposu patlayıp alevler içinde kalan aracı söndürmekte zorlandı.


ARABADAKİ DİĞER 3 YOLCU DA YAŞAMINI YİTİRDİ

Paramparça olan ve alevler içerisinde kalan araçta bulunan Salazar olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobilin içinde bulunan diğer 3 kişi de feci şekilde can verdi. Yetkililer, diğer 3 kişinin kaçak göçmen olduğunu söyledi.

Ünlü TikTok fenomeni kaza yaptığı lüks aracının içinde can verdi

2 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİSİ VARDI

Gabriel Salazar, 2019 yılında TikTok'a katıldı. Sık sık dudak paylaşımları ve dans videoları yapan fenomenin 2 milyondan fazla takipçisi vardı.

 

 

Ünlü TikTok fenomeni kaza yaptığı lüks aracının içinde can verdi ile ilgili etiketler TikTok Fenomen kaza Trafik kazası Gabriel Salazar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.