Ünlü televizyoncu Seyhan Soylu Osmanlı Hanedanı torunu ile evleneceğini duyurdu

Sisi lakaplı ünlü televizyoncu Seyhan Soylu bu yaz dünya evine giriyor. Instagram hesabından mutlu haberi duyuran Soylu, Osmanlı Padişahlarından Sultan Reşat’ın soyundan Mehmet Ali azade Tosun Paşa’nın torunu Can Kara Tosun ile evlenecek.

Al Sana Haber programını hazırlayıp sunan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Osmanlı Padişahlarından Sultan Reşat’ın soyundan Mehmet Ali azade Tosun Paşa’nın torunu Can Kara Tosun ile bu yaz evleniyor.

14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle Instagram hesabından evleneceğini duyuran Seyhan Soylu, yakın dostlarına da evlilik notu gönderdi.

Paylaşımında, "Kıskananlar çatlasın" diyen Soylu, "Uzun zamandır hayatıma ciddi bir aşk sokmuyordum. Gelinlik çağına geldim. Neredeyse evde kalacaktım. Ve bunca zaman doğru insanı bekledim. Allah‘tan 1 bekledim 1.000 verdi ve bu sefer Osmanlı Hanedanına gelin gidiyorum. Osmanlı Padişahlarımızdan Sultan Reşat’ın soyundan Mehmet Ali azade Tosun Paşa’nın torunu Can Kara Tosun..." ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🇹🇷 Seyhan SOYLU (@seyhansoylu__)

Ünlü televizyoncu Seyhan Soylu Osmanlı Hanedanı torunu ile evleneceğini duyurdu ile ilgili etiketler Seyhan Soylu evlilik osmanlı torunu Can Kara Tosun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.