Ünlü teknik adam Dean Smith'in babası koronaya yenildi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da teknik direktör olarak görev yapan Dean Smith'in koronavirüse yakalanan babası, yaşama veda etti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’yı çalıştıran Dean Smith, babası Ron Smith’i kaybetti.

BABASININ ANISINA PAYLAŞIM YAPTI

Koronavirüse yakalanan 79 yaşındaki Ron Smith, tedavi gördüğü hastanede dört hafta süren yaşam savaşını kazanamadı. Aston Villa Kulübü, Dean Smith’in babasının anısına bir paylaşımda bulundu.

Kulüpten yapılan paylaşımda “Aston Villa ailesi, teknik direktörümüz Dean Smith’in babası Ron Smith’in 70 yaşında hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşıyor. Hayatı boyunca takımımızı destekleyen ve uzun süre stadyumumuzda güvenlik görevlisi olarak çalışan Ron Smith, çok sevdiği kulübü oğluna emanet ederek aramızdan ayrıldı” denildi.

Altı yıl önce bunama hastalığına yakalanan Ron Smith’in evde bakımda olduğu, dört hafta önce ise koronavirüs yakalandığı belirtildi.

Ron Smith’in, hastanede tedavi gördüğü sırada hayatını kaybettiği açıklandı.

 

Ünlü teknik adam Dean Smith'in babası koronaya yenildi ile ilgili etiketler ölüm Koronavirüs Korona Aston Villa Dean Smith
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.