Ünlü tatlıcı "Kadayıfçı Olcay" silahlı saldırıda öldürüldü

Adana'da "Kadayıfçı Olcay" olarak bilinen ünlü tatlıcı Olcay Tekin silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Tekin'in yanına gelen kimliği belirsiz bir kişinin silahla ateş ettiği öğrenildi. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ünlü tatlıcıyı vurduktan sonra olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Adana'da "Kadayıfçı Olcay" olarak tanınan tatlıcı Olcay Tekin, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Ünlü tatlıcı "Kadayıfçı Olcay" silahlı saldırıda öldürüldü

Olay, öğle saatlerinde Seyhan ilçesine bağlı Hurmalı Mahallesi’nde, kadayıf imalathanesinin yanındaki oto tamircisinde meydana geldi. Tamirhanede arkadaşlarıyla sohbet eden, ‘kadayıfçı Olcay’ olarak tanınan tatlıcı Olcay Tekin’in yanına gelen kimliği belirsiz kişi, tabancası çekerek ateş etti.

Ünlü tatlıcı "Kadayıfçı Olcay" silahlı saldırıda öldürüldü - Resim : 2

"OLCAY" DİYE BAĞIRIP ATEŞ ETTİ

‘Olcay’ diye bağırarak ateş eden saldırgan kaçarken, kanlar içinde yere yığılan Tekin de arkadaşları tarafından otomobille hastaneye götürüldü. Ağır yaralı Olcay Tekin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan cinayet şüphelisini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

Ünlü tatlıcı "Kadayıfçı Olcay" silahlı saldırıda öldürüldü ile ilgili etiketler Adana silah Saldırı kadayıfçı olcay olcay tekin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.