Ünlü sunucunun iki çocuğu birkaç gün arayla hayatını kaybetti!

ABD televizyonlarının efsane sunucusu Lary King'in oğlu Andy ve kızı Chaia King, aralarında yalnızca günler farkla hayatını kaybetti.

Ekranların unutulmaz sunucusu Larry King, bir insanın yaşayabileceği en büyük acıyı yaşadı. Ünlü sunucu iki evladını sadece birkaç gün arayla kaybetti.

86 yaşındaki Larry King'in iki çocuğunun arka arkaya hayatlarını kaybettiği ortaya çıktı. People dergisinin haberine göre King, önce geçen hafta evlatlık oğlu Andy'i kaybetti. 65 yaşındaki Andy'nin ölüm nedenine ilişkin detaylı bilgi paylaşılmadı. Larry King, tam bu acının üstesinden gelmeye çalışırken bu kez bir başka evladının ölüm haberini aldı.

Ünlü sunucunun iki çocuğu birkaç gün arayla hayatını kaybetti!

Ünlü sunucu Larry King'in bir süredir kanser tedavisi gören 51 yaşındaki kızı Chaia da ağabeyinden birkaç gün sonra hayata veda etti. Chaia, King'in Alene Akins ile olan evliliğinden dünyaya gelmişti.

86 yaşındaki Larry King, geçen yıl felç geçirip ölümden dönmüştü. Efsane sunucu ve hayatta kalan üç çocuğunun bu büyük acıyla başa çıkmaya çalıştığı belirtiliyor.

 

Ünlü sunucunun iki çocuğu birkaç gün arayla hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler ölüm vefat Larry king
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.