Ünlü sunucu Yavuz Seçkin hastanelik oldu! Omuriliğinde kırık meydana geldi!

Ünlü sunucu ve komedyen Yavuz Seçkin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda talihsiz bir kaza geçirdiğini ve hastanelik olduğu söyledi.

Sunucu ve komedyen olarak tanınan Yavuz Seçkin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla evinin bahçesinde talihsiz bir kaza geçirdiğini duyurdu.

Ağaca çıkmak için sandalyeden destek alan Seçkin, bir anda dengesini kaybederek yere düştü.

OMURİLİĞİNDE KIRIK MEYDANA GELDİ

Apar topar hastaneye kaldırılan Seçkin'in, yapılan muayenenin ardından omuriliğinde kırık olduğu tespit edildi.

Yaşadığı talihsiz kazayı sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan Seçkin, "Nazar böyle değiyor demek ki... Evlilik yıl dönümümüzde göze geldik herhalde... Omurilik çıkışında sol tarafta 2-3 kırık var ama toparlayacağız inşallah" dedi.

Ünlü sunucu Yavuz Seçkin hastanelik oldu! Omuriliğinde kırık meydana geldi!

YAVUZ SEÇKİN HAKKINDA

Şişli Motor Meslek Lisesinden mezun olan ve 28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, "Yavuz'un Minibüsü" adlı programıyla Radyo Klas'ta yayın hayatına başladı. Sonraları programında telefon şakalarına yer vererek birçok ünlüye şakalar yaptı. Radyo Klas'tan ayrılma kararı aldı ve daha sonra Süper FM'de program yapmaya başladı. "Avrupa Yakası" ile televizyon dünyasına adım attı.

Avrupa Yakası dizisinde 'Sertaç' rolüyle yer aldı. Ayrıca "Co-medya" adlı komedi programını yapıyordu. Bülent Ersoy ve Ceyhun Yılmaz ile beraber Star TV'de 'Üçümüz Bir Divayla' programını yaptı. Daha sonra ATV ve Kanaltürk'te İsmail Baki Tuncer ile beraber "Medyatip" programını yaptı. TV'de pek başarılı olamayan Seçkin, radyoda daha başarılı bir profil çizmekte. Hâlen Pal FM'de hafta içi her akşam 18:00–20:00 saatleri arası "Yavuz'un Minibüsü" programını hazırlayıp sunuyor. 19 Ekim 2012'de vizyona giren Oğlum Bak Git adlı komedi filminde başrol oynamıştır.

 

 

 

Ünlü sunucu Yavuz Seçkin hastanelik oldu! Omuriliğinde kırık meydana geldi! ile ilgili etiketler kaza Sosyal Medya yavuz seçkin
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.