Ünlü sunucu ve model Kıvılcım Harika Ertunç'un başı dertte! Soluğu savcılıkta aldı

Sunucu ve model Kıvılcım Harika Ertunç, sosyal medya üzerinden kendisini saplantı haline getiren kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Genç sunucu sosyal medya üzerinden hakarete maruz kaldığı kişinin arkadaşlarına da ulaşıp asılsız iftiralarda bulunduğunu bu nedenle cezalandırılmasını talep etti.

Genç sunucu Kıvılcım Harika Ertunç, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak sosyal medya hesabı Instagram'a bir kullanıcı tarafından hakaret içerikli ifadelerle şahsına saldırıda bulunduğunu ifade etti.

Ünlü sunucu ve model Kıvılcım Harika Ertunç'un başı dertte! Soluğu savcılıkta aldı

'AĞIR HAKARETE MARUZ KALIYORUM'

Kıvılcım Harika Ertunç savcılığa sunduğu şikâyet dilekçesinde sosyal medya kullanıcısının ağır hakaret içerikli mesajlarla sık sık kendisini rahatsız ettiğini, saplantılı kullanıcının bununla da kalmayarak arkadaşlarına mesajlar attığını kaydetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI


Şikâyet üzerine harekete İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ünlü sunucu ve model Kıvılcım Harika Ertunç'un başı dertte! Soluğu savcılıkta aldı - Resim : 2


'YOGAYA KATILACAĞIM MAİLİNE ŞİFRE ATTIM'

Savcılık soruşturma kapsamında güzel sunucunun ifadesine başvurdu. Savcılıkta ifade veren Ertunç, 'Söz konusu kullanıcıdan hakaret içerikli mesajlar almaktayım. Bu mesaj çıktılarını dosyaya ibraz ettim. Ayrıca aynı hesap başka bir arkadaşımla iletişime geçerek 'Biraz sonra yoga sınıfına katılacağım, benim üyeliğimi dolduğu için senin mail adresini kullanacağım. Birazdan mailine şifre gelecek bana yollar mısın?' şeklinde mesaj attı.' diye konuştu.

Kimliği belirlenen şüpheli hakkında yürütülen soruşturma devam ediyor.

Sabah / Atakan Irmak

Ünlü sunucu ve model Kıvılcım Harika Ertunç'un başı dertte! Soluğu savcılıkta aldı ile ilgili etiketler soruşturma Kıvılcım Harika Ertunç İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.