Ünlü sunucu Seda Akgül makyajsız halini paylaştı, takipçileri tanıyamadı

Bir dönem sunuculuğunu üstlendiği ve Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Kısmetse Olur' programıyla kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan 50 yaşındaki sunucu ve yazar Seda Akgül, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf karesiyle sosyal medyayı salladı. Daha önce 6 ayda 25 kilo veren ve iğne ipliğe dönen Seda Akgül makyajsız halini takipçileriyle paylaştı. Akgül'ün sıfır makyaj halini görenler ise tanımakta güçlük geçti.

Ünlü sunucu ve yazar Seda Akgül, Instagram paylaşımıyla gündem oldu. Bir dönem verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiren Seda Akgül'ün son görüntüsü hayrete düşürdü. Geçtiğimiz yıllarda 6 ay gibi bir süre içinde 25 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşan ünlü sunucu makyajsız halini gözler önüne serdi.


SIFIR MAKYAJ HALİNİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI


Bir süredir ekranlardan uzakta bir yaşam süren Seda Akgül iş yoğunuluğunun olamamasını fırsat bilerek memleketi Ankara'ya gitti. 435 bin takipçisinin bulunduğu ve aktif olarak kullandığı Instagram sayfasından sıfır makyaj halini ''Gelir gelmez havası yaradı memleketimin…'' notuyla paylaşan Seda Akgül'ü görenler tanıyamadı.


FOTOĞRAFINA YORUM YAĞDI


Makyajsız haliyle bambaşka bir görünüme sahip olan Seda Akgül'ü takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Akgül için 'Survivor Sude zannettik', 'Yaş 19', 'Tanıyamadım', 'Bence fotoğraf eski', 'İçinden başka bir Seda çıkmış', 'Photoshop fazla gelmiş', 'Gençleşmişsiniz', 'Estetik mi?' yorumları yapıldı.

Oldukça genç ve farklı görünen Seda Akgül'ün yüzüne filtre uyguladığını iddia edenler de oldu, estetik operasyon yaptırdığını düşünenlerde.

İşte Seda Akgül'ün çok konuşulan o fotoğraf karesi...

Ünlü sunucu Seda Akgül makyajsız halini paylaştı, takipçileri tanıyamadı

Ünlü sunucu Seda Akgül makyajsız halini paylaştı, takipçileri tanıyamadı - Resim : 2

Ünlü sunucu Seda Akgül makyajsız halini paylaştı, takipçileri tanıyamadı ile ilgili etiketler Seda Akgül Sosyal Medya Instagram son hali makyajsız hali
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.