Ünlü sunucu elleri kanlar içinde yakalandı

Ünlü televizyon programı "Love Island"ın sunucusu Caroline Flack, sevgilisi Lewis Burton'a saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Londra Polisi Sözcüsü, elleri kanlar içinde bulunan 40 yaşındaki ünlü sunucunun gözaltına alındığını ve sevgilisine saldırmakla suçlandığını açıkladı. Sevgilisinin ciddi şekilde yaralanmadığını belirten polis sözcüsü, Flack'in 23 Aralık Pazartesi günü, Highbury Corner'de mahkemeye çıkacağını belirtti.

Ünlü sunucu elleri kanlar içinde yakalandı

2014 yılında İngiltere'de yapılan ünlü dans yarışması "Strictl Come Dancing"i kazanan Flack, "The X Factor" ve "Love Island" programlarını sunmasıyla da tanınıyor. CNN'de yer alan habere göre, Flack'in menajeri ve "Love Island" yapımcıları konuyla ilgili açıklama yapmayı reddediyor.

Ünlü sunucu elleri kanlar içinde yakalandı ile ilgili etiketler Londra love ısland sunucu Lewis Burton
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.