Ünlü sunucu canlı yayında çıplak yakalandı!

CNN International kanalının ünlü sunucusu Chris Cuomo, eşi  Cristina Greeven Cuomo'nun sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında çıplak yakalandı. Söz konusu yayın sosyal medyada gündem oldu.

Koronavirüsü dünya genelinde can almaya devam ederken, özellikle Amerika kıtasında etkisini kaybetmeden ilerliyor. Salgında pek çok iş kolu çalışma şartlarını değiştirirken, medya sektörü de bu durumdan etkilenenler arasında.

Ünlü sunucu canlı yayında çıplak yakalandı!

CANLI YAYIN KAZASINA KURBAN GİTTİ

CNN International’ın ünlü sunucusu Chris Cuomo da bu kapsamda evden yayın yapan isimler arasında. Evinin bodrum katından izleyicilere seslenen Cuomo, canlı yayın kazasına kurban gitti.

Ancak söz konusu kaza, sunucunun eşi Cristina Greeven Cuomo’nun takipçileriyle birlikte yoga yaptığı yayında yaşandı.

KULLANICILAR EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALDI

 Cristina, binlerce kişinin izlediği anlarda hareketleri uygularken, kadraja giren Cuomo bahçede çıplak dolaşırken görülüyor. Canlı yayın videosu daha sonra yayından kaldırılırken, dikkatli kullanıcılar o anların ekran görüntüsünü almayı başardı.

Ünlü sunucu canlı yayında çıplak yakalandı! - Resim : 2

Ünlü sunucu canlı yayında çıplak yakalandı! ile ilgili etiketler canlı yayın Amerika Chris Cuomo canlı yayın kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.