Ünlü sunucu cam silerken 5'inci kattan düştü! Yürekleri ağza getirdi!

Temizlik Benim İşim yarışmasının sevilen sunucusu Kadir Ezildi, 5'inci kattaki evin camlarını silerken bir anda yere düştü. Yürekleri ağza getiren olayın arından, Ezildi'nin camın alt tarafındaki çatının üstüne düştüğü fark edildi. Düştüğü yerden kahkahalarla kalkan Ezildi ise "Düşenin dostu olmaz" ifadelerini kullanarak espri yaptı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı temizlik videolarıyla viral olan ve şimdilerde FOX TV'de yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışmasında sunuculuk yapan Kadir Ezildi, talihsiz bir kaza yaşadı.

"DÜŞENİN DOSTU OLMAZMIŞ"

Yarışmacısıyla gittikleri evde temiz yapan Kadir Ezildi, mutfaktaki bir camı silmek için mermerin üzerine çıktı. Dengesini kaybeden genç sunucu bir anda yere çakıldı. Set ekibinin yürekleri ağza gelirken Ezildi, kahkaha atarak yerinden kalktı. O anları gülerek anlatan Kadir Ezildi, "İyiyim iyiyim, altta çatı varmış. 5. kattayız ama ben yine çıktım. Düşenin dostu olmaz diye boşuna dememişler" dedi.

 Ünlü sunucu cam silerken 5'inci kattan düştü! Yürekleri ağza getirdi!

 

Ünlü sunucu cam silerken 5'inci kattan düştü! Yürekleri ağza getirdi! ile ilgili etiketler kaza Kadir Ezildi Temizlik Benim İşim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.