Ünlü spikerle yakalanan Tuncay Şanlı: Evlenmek istiyorum!

Geçtiğimiz günlerde ünlü spor spikeri Seyhan Şaşko ile birlikte baş başa yemek yerken görüntülenen Tuncay Şanlı, katıldığı bir programda evlenmek istediğini açıkladı.

Şu sıralar futbol yorumculuğu yapan eski futbolcu Tuncay Şanlı, Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu “Hadi Be”nin konuğu oldu.

"ANNEM TORUN İSTİYOR"

İş ve özel hayatıyla ilgili soruları cevaplayan eski futbolcu, neden evlenmediği sorulunca şu cevabı verdi: “Evlilik güzel bir şey. Ben de evlenmek istiyorum ama olmuyor. Annem de çok baskı yapıyor. Benim futbolda pres’im vardır ya, annemin de bana baskısı var. Eve gidince korkuyorum o yüzden. Torun da istiyor. Beş tane yeğenim var ama onlar büyüdü artık, o yüzden yırtamıyorum.”

SEYHAN ŞAŞKO İLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ!

Tuncay Şanlı geçtiğimiz günlerde bir restoranda beIN Sports'un güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken spikeri Seyhan Şaşko ile baş başa yemek yerken görüntülenmişti.

5a82de4a18c7731f98283af6_1

Ünlü spikerle yakalanan Tuncay Şanlı: Evlenmek istiyorum! ile ilgili etiketler Tuncay Şanlı sevgilisi seyhan şaşko evlenmek istiyorum
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.