Ünlü spiker Azerbaycan'da koronaya yakalandı

Azerbaycan'da koronavirüse yakalanan Haber Global spikeri Osman Girgin doğum gününü hastanede geçirince doktor ve hemşirelerin sürpriziyle karşılaştı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Girgin, "Mesleğimin beni bu kadar mutlu ettiği hiç olmamıştı." dedi.

Bir süredir Azerbaycan Ermenistan çatışmasını takip için Azerbaycan’da olan Haber Global spikeri Osman Girgin, koronavirüse yakalandığını Twitter hesabından açıkladı.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de tedavi altına alındığını söyleyen Girgin şu ifadeleri kullandı:

“Görünmez bela Kovid-19 bana Azerbaycan’da ‘merhaba’ dedi. Sonunda tanıştık kendisiyle. Ateş, öksürük, halsizlik ve boğaz ağrısından sonra, gün itibariyle daha iyiyim. Bakü’deki pandemi hastenesinde tedavim başladı. Daha iyi olacağım. Mesajına cevap veremediğim tüm dostlara selam.”

Ünlü spiker Azerbaycan'da koronaya yakalandı

HASTANEDE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Bugün doğum günü olan Girgin, hastanede kendisine sürpriz yapıldığı anları da takipçileriyle paylaştı. Mesleğinin kendisini hiç bu kadar mutlu etmediğini belirten Girgin, paylaşımında şunları söyledi:

"Bu mesleği hep sevdim. Ve hep “başka bir iş yapamam” dedim. Ama mesleğimin beni bu kadar mutlu ettiği hiç olmamıştı.

Tedavimi yürüten doktorlar, hemşireler, hasta bakıcılar...
Bunca işin arasında doğum günü sürprizi hazırlayan, bu inceliği akıl eden herkes, minnettarım" 

Ünlü spiker Azerbaycan'da koronaya yakalandı - Resim : 2

Ünlü spiker Azerbaycan'da koronaya yakalandı ile ilgili etiketler Azerbaycan Haber Global Koronavirüs spiker osman girgin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.